📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie, nie, nie.. dwie psiapsiółki gdzie żadna z nich nie wpadła na przechył głową w dół i wypełznięcia z pułapki przy pomocy psiapsółki.... a emergency to cwane gapy... uwolni ale rachunek skierują do właściciela palcu zabaw by ten już wtórnie obciążył idiotkę kosztami akcji i naprawy uszkodzonej huśtawki
Może jakieś "dziękuję" "przepraszam" głupia kurwo!
Podziękowała, bo mają fotkę po akcji.
Pomachała strażakom na koniec.
Ogólnie fajna jest... i cycki ma.
Pomachała strażakom na koniec.
Ogólnie fajna jest... i cycki ma.
powinna gałe im opierdolić
Czego sobie młodą sunię przemacali, to im nikt tego już nie zabierze.
Karą/nagrodą powinno być komisyjne zlanie się przez Panów na jej paszczu!!
Velture, Za czas strażaków to pewnie podatnicy. A za huśtawkę to nikomu się nie będzie chciało sciągać z idiotki pieniędzy i na takie sytuacje mają pewnie jakiś budżet. Chociaż z drugiej strony to jest Ameryka. Tam nie ma socjalu także jakaś tam szansa jest, ze ją obciążą Dobra sorry socjal jest jak się jest czarnym bezrobotnym bambusem.
Gymnorhinus napisał/a:
@Up
Mnie tam bardziej wkurwiło że zamiast podziękować po, to jakieś szopki odpierdala.
Szopki, nie szopki. Znając obecne realia w stanach #metoo to równie dobrze mogła ich oskarżyć o molestowanie seksualne.
Także na miejscu strażaka wole takie gimnazjalne szopki niż zawieszenie w pracy i chodzenie po sądach za majty.
Widać że cipa ją swędzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów