📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To po chuj wchodził, jeśli ma takie lęki? Ja chętnie bym się powiesił, ale przez mój lęk wysokości nie jestem w stanie wejść na taboret.
Gość bliski zawału, a debile się cieszą.
Ależ niektórzy są głupi. Pół roku sertraliny i przeszedłby, grając kijkiem na barierce.
madasadas napisał/a:
Czyżby Blackpool tower?
Dokładnie. Ciekawe czy wlazł piętro niżej. Niby to jakieś 3 metry niżej ale tam podłoga jest szklana co gwarantuje zajebiste wrażenia dla kogoś z lękiem wysokości.
we Wrocławiu budynek Sky Tower, też robi fajne wrażenie, nocą z nosem na szybie
Byłem z dziećmi na latarni w Rozewiu. W sumie nic wielkiego ale syn (6 lat) miał podobne zachowanie idąc samemu. W pierwszej chwili jak go wziąłem na ręce to mnie mało nie udusił przez kurczowe przytulanie się. Na szczęście jakoś udało się lęk przezwyciężyć i na Helu wchodził na latarnie sam i nie bał się już. Córka (też 6 lat) za to popierdalała nic sobie nie robiąc z wysokości
Fuck logic
Fuck logic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów