📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to z South Park czy z czego?
Towdi napisał/a:
@up Gawroon7
kilka razy byś wpierdol dostał za brzydkie pismo i pisał byś jak kaligraf. Uwierz.
Dzieci powinny być: jebane, bite, poniżane. Oczywiście z rozsądkiem. Wydaję mi się, że nie łatwy start w życiu kształtuje charakter, cierpliwość, szacunek itp. A jeśli jakiś bachor nie daje sobie z tym rady i robi sobie krzywdę? No cóż... ja to nazywam naturalną selekcją
Widac ze to wlasnie Ty jesets z rodziny, gdzie nigdy na ciebie nie podniesli reki. Nawet nie wiesz ile za dziecka oberwalem. Za pismo. Za nauke. Za zywota. Łatwy start? Ojciec alkoholik, matka nerwica. Latwe zycie? 3 lata mialem depresje. Powodzenia. Nie szufladkuj ludzi. Niestety prawda taka ze wiekszosc kozakow ktorzy sa za biciem dzieci do krwi nigdy w zyciu w dupsko nie dostala pasem. A powinna.
@abominacja to chyba jeden z najmądrzejszych postów jakie mogłem przeczytać na tym portalu..PIWO!!
Znam typiare ktora ma stwardnienie rozsiane i ćpa chleje i bóg/szatan wie co jeszcze ale gdy przyszło pisać testy/sprawdziany i kartówki mamusia wszystko załatwiła dla swojego dobrego dziecka ;]...pogarda!
Znam typiare ktora ma stwardnienie rozsiane i ćpa chleje i bóg/szatan wie co jeszcze ale gdy przyszło pisać testy/sprawdziany i kartówki mamusia wszystko załatwiła dla swojego dobrego dziecka ;]...pogarda!
ej, a z którego to odcinka?
uczyłem raz przez semestr w technikum, ale na tą bandę tępych chujów nie działa nic poza prewencją - trzeba lać w ryja i patrzeć czy równo puchnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów