To stawienie jej czoła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lek wysokosci to rzecz wrodzona, nie da sie tego 'oduczyc' to strach przed smiercia. Jedynie samobojcy potrafia go zniwelowac.
Ciary przechodzą od samego patrzenia. Ja to się nawet na drabinie boję robić zawszę muszę przynajmniej jedną ręką się czegoś trzymać, ew jak na rusztowaniu robi się czasami a trzeba się wychylić to muszę siedzieć, inaczej posrane galoty są
MaczoJuh napisał/a:
Lek wysokosci to rzecz wrodzona, nie da sie tego 'oduczyc' to strach przed smiercia. Jedynie samobojcy potrafia go zniwelowac.
Lęk wysokości ma każdy ale owszem, da się go oduczyć. No i też to, że każdy ma, to nie definiuje jego siły. U jednych to przybiera siłę fobii u innych dreszczyku, a jeszcze inni, po prostu są świadomi zagrożenia.
Samobójcy bardzo często wcale się go nie wyzbywają. Nie bez powodu wielu długo stoi przed skokiem, bo mimo chęci zabicia się, strach jest i przed wysokością i samą śmiercią. Naturalne odruchy. Często też drą japę ze strachu już w locie, a co pewnie jak jest tu jakiś lekarz to potwierdzi, że często puszczają im zwieracze ze strachu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów