18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Lekarz cudotwórca
Themikej • 2012-06-29, 23:10
Przychodzi karlica do lekarza i mówi że ją boli w kroku przy chodzeniu. Lekarz kazał się jej rozebrać, położył na kozetkę i bada, przy okazji zadaje kilka pytań . Nic nie znalazł a karlica mówi że najbardziej ją boli jak pada deszcz.
Po badaniu kazał jej przyjść jak będzie lało.
Minęło kilka dni i podczas deszczu pacjentka pojawia się znowu. Lekarz kładzie ją na kozetkę i mówi do pielęgniarki ,żeby przyniosła zestaw narzędzi chirurgicznych. Zaczęła się operacja i trwała może minutę.Po wszystkim kazał się jej przejść po gabinecie. Ta zachwycona że ból minął pyta się na co była chora ?
A lekarz skromnie : Ja tylko uciąłem kilka centymetrów kaloszy
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
l................e 2012-07-02, 23:02 1
O! Kurwistości wszelakie!
Jakim chujem to jest na głównej?
Zgłoś
Misza123 2012-07-02, 23:05 10
@lie, przewin kurwa nizej osle jak sie nie podoba. Gimbaza wpadla i kurwa placz ze sadol juz nie taki jak kiedys.
Zgłoś
M................n 2012-07-02, 23:07
@up
żeby chociaż wiedziała jaki był kiedyś...
Zgłoś
H................g 2012-07-02, 23:24 3
Kurwa, gdyby to byłby BongMan to bym se przewinął dalej i nie komentował, ale taki żart na poziomie wymienionego użytkownika to aż boli i nie wstyd Ci?
Zgłoś
Ingles 2012-07-02, 23:24
@Misiekman
kiedyś by płakali całą noc pod spódnicą matki po oglądnięciu jednego materiału z harda.
Zgłoś
Ciatlen Venitius 2012-07-02, 23:25 6
to ja tez wrzucam suchara:

Zgłoś
tomi373 2012-07-03, 4:15 5
a mi się kawał podoba i chuj wam w dupe
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem