Indie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:13
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Indie
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież w Indiach ludzie nie umieją czytać ani pisać ... poza żydami oczywiście
Chuj z nią ale niemożliwe że bruudas tak wódkę z gwinta ciągnie bez przepity.
ShepardR34 napisał/a:
Chuj z nią ale niemożliwe że bruudas tak wódkę z gwinta ciągnie bez przepity.
To nie wódka z gwinta tylko woda z Gangesu a to dopiero musi walić w czachę lepiej niż raz puszczony samogon
oj coś czuje że cała okolica porucha
Podobno umyła ręcę czystą wodą a nie z Gangesu po raz pierwszy w życiu i nastąpił wstrząs
dOpieca napisał/a:
Całkiem fajne ruchanko poszło do piachu
Ja bym się brzydził znając ich standardy higieny
Pewnie dostała mieszankę gówna i soli fizjologicznej. Tam lekarstwo na wszystko.
Epidemia Dżumy (1720)
Epidemia Cholery (1820)
Epidemia Hiszpanki (1918)
Pandemia COVID-19 (2020)
To są wydarzenia cykliczne (co 100 lat) w celu redukcji populacji.
Tak przebiega proces publicznego szczepienia wśród „gwiazd” i polityków.
Epidemia Cholery (1820)
Epidemia Hiszpanki (1918)
Pandemia COVID-19 (2020)
To są wydarzenia cykliczne (co 100 lat) w celu redukcji populacji.
Tak przebiega proces publicznego szczepienia wśród „gwiazd” i polityków.
Ja bym ją ruchal puki ciepla
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów