Indie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:13
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Indie
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczyło ją natrzeć moczem krowim i nie było by tematu
Wstępne testy szczepionki na covida
Podobno chłop ma 2 roboty kat oraz lekarz. Tego dnia pojebał teczki. Baba umarła zaś skazaniec dostał gripexa
Sztruks napisał/a:
Epidemia Dżumy (1720)
Epidemia Cholery (1820)
Epidemia Hiszpanki (1918)
Pandemia COVID-19 (2020)
To są wydarzenia cykliczne (co 100 lat) w celu redukcji populacji.
Tak przebiega proces publicznego szczepienia wśród „gwiazd” i polityków.
na chuj ty sie z tym tutaj wpierdalasz przygłupie?
To pewnie powikłania od tej sławnej szczepionki pozyskiwanej z wod Gangesu.
Ależ teraz robią realistyczne te sekslalki, widać zachwyt w rodzinie
Zastrzyk dobry tylko pacjent był zły.
Pewnie najzywczajniej ją umyli albo dostała do popicia wodę z butelki.
chada napisał/a:
na chuj ty sie z tym tutaj wpierdalasz przygłupie?
Żebyś idioto uświadomił sobie że zostałeś wychujany! Uderz w stół a nożyce się odezwą! Na bank przyjąłeś 💉😷😺
Sztruks napisał/a:
Żebyś idioto uświadomił sobie że zostałeś wychujany! Uderz w stół a nożyce się odezwą! Na bank przyjąłeś 💉😷😺
epidemie dżumy były już w bizancjum (VI-VII wiek) z czego pierwsza wielka czarna śmierć pochodzi z XIV wieku a ta data którą podałeś to była jedna z najmniej ważnych, w dodatku cholera była już znana w 16 wieku i pochodzi z Indii gdzie pierwsza "epidemia" była już 3 lata wcześniej niż podałeś nie wspominając że jeszcze były 4 kolejne aż do 19 wieku. Nawet nie będe sie produkował o hiszpance bo według twojej teorii to ptasia grypa i świnska grypa to również fikcja, przecież koncerny farmaceutyczne muszą regulować populacje świń na podlasiu bo jeszcze dojdą do władzy i zaczną pisać pisać takie głupoty jak ty ale w telewizji
weż sie najlepiej powieś
Zwykłe zlecenie z kostnicy. Będzie przepychanie odbytnicy na nocnej zmianie.
Nawet ładna. Może lekarz nekrofil i dokładnie wiedział co robi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów