Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tu nie chodzi o gejostwo, tylko o sam zabieg. Jeden hindus, który wygląda tak, jakby ostatni raz kąpał się w dzieciństwie czochra nigdy niemyty łeb drugiego hindusa, który jest prawdopodobnie siedliskiem całego batalionu gnid, wszy i innych pasożytów. Polewa ten łeb jakimś chujstwem, pewnie krowim moczem, wpycha brudne paluchy do nigdy nie mytych, zalepionych syfem i woskowiną uszu, potem bierze dolarka, wytrze ręce w spodnie (albo i nie) i bierze się za kolejnego klienta.
Może i taki masaż jest przyjemny, nie wiem, nigdy nie byłem. Ale wiem, że do tego typa z filmiku nie poszedłbym nawet, jeśli by mi dopłacali. Z resztą jego wygląd mówi sam za siebie:
No tak, jeśli o to chodziło to absolutnie przyznaję ci rację, myślałem że się czepiacie samej formy masażu. Pozdro
Kiedyś z przypadku trafiłem do tureckiego fryzjera, który ze zwykłego męskiego strzyżenia robił takie show- nawet włosy z uszu wypalał zapalniczką, krótkim i zręcznym ruchem. Czułem się trochę dziwnie i nieswojo, ale tak dokładnie jak on, to już nikt mnie nie ostrzygł.
Przejdź się do skarbówki
Naszym przekleństwem jest to, że te debile szybciej się rozmnażają, niż zabijają.
tych najgorszych cyganów wyjeba ** do PL ..
Ale wy jesteście jebnięci, ja bym poszedł na taki masaż, no może bez palucha w uchu bo to bez sensu, ale takie masaże są bardzo przyjemne a wy się jakiegoś gejostwa doszukujecie.
Jak bez plaucha w uchu jak tam praktycznie cały ten "masaż" polega na wpychaniu niemytych paluchów do zagrzybionych uszu
Naszym przekleństwem jest to, że te debile szybciej się rozmnażają, niż zabijają.
I pomyśleć, że Matka Teresa nakręcała wszystkich na pomoc tym brudasom. Zamiast leków powinniśmy im wtedy wysyłać kondomy
"Potem przyszli do Betsaidy. Tam przyprowadzili Mu niewidomego i prosili, żeby się go dotknął. On ujął niewidomego za rękę i wyprowadził go poza wieś. Zwilżył mu oczy śliną, położył na niego ręce i zapytał: «Czy widzisz co?» A gdy przejrzał, powiedział: «Widzę ludzi, bo gdy chodzą, dostrzegam ich niby drzewa». Potem znowu położył ręce na jego oczy. I przejrzał on zupełnie, i został uzdrowiony; wszystko widział teraz jasno i wyraźnie."
A nie wyruchał cię przypadkiem po strzyżeniu?
Nie dał rady- siedziałem cały czas na oriencie, z mocno zaciśniętymi pośladkami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów