📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naszym przekleństwem jest to, że te debile szybciej się rozmnażają, niż zabijają.
Normalne nagranie przekadrowane do pionowego. Tego jeszcze nie grali. Jprdl.
Gra wstępna?
Kiedyś z przypadku trafiłem do tureckiego fryzjera, który ze zwykłego męskiego strzyżenia robił takie show- nawet włosy z uszu wypalał zapalniczką, krótkim i zręcznym ruchem. Czułem się trochę dziwnie i nieswojo, ale tak dokładnie jak on, to już nikt mnie nie ostrzygł.
za tego dolara to kupi sobie dzienne wyżywienie
Marian_Koniuszko napisał/a:
Kiedyś z przypadku trafiłem do tureckiego fryzjera, który ze zwykłego męskiego strzyżenia robił takie show- nawet włosy z uszu wypalał zapalniczką, krótkim i zręcznym ruchem. Czułem się trochę dziwnie i nieswojo, ale tak dokładnie jak on, to już nikt mnie nie ostrzygł.
A nie wyruchał cię przypadkiem po strzyżeniu?
Ale wy jesteście jebnięci, ja bym poszedł na taki masaż, no może bez palucha w uchu bo to bez sensu, ale takie masaże są bardzo przyjemne a wy się jakiegoś gejostwa doszukujecie.
to jak za dolara można takie coś to co można za 10?
za 100?
za 100 000$ to już pewnie można miasto kupić.
za 100?
za 100 000$ to już pewnie można miasto kupić.
yellow87 napisał/a:
Ale wy jesteście jebnięci, ja bym poszedł na taki masaż, no może bez palucha w uchu bo to bez sensu, ale takie masaże są bardzo przyjemne a wy się jakiegoś gejostwa doszukujecie.
Tu nie chodzi o gejostwo, tylko o sam zabieg. Jeden hindus, który wygląda tak, jakby ostatni raz kąpał się w dzieciństwie czochra nigdy niemyty łeb drugiego hindusa, który jest prawdopodobnie siedliskiem całego batalionu gnid, wszy i innych pasożytów. Polewa ten łeb jakimś chujstwem, pewnie krowim moczem, wpycha brudne paluchy do nigdy nie mytych, zalepionych syfem i woskowiną uszu, potem bierze dolarka, wytrze ręce w spodnie (albo i nie) i bierze się za kolejnego klienta.
Może i taki masaż jest przyjemny, nie wiem, nigdy nie byłem. Ale wiem, że do tego typa z filmiku nie poszedłbym nawet, jeśli by mi dopłacali. Z resztą jego wygląd mówi sam za siebie:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów