18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Lekarz
BongMan • 2014-12-18, 18:48
- Jak nazywa się lekarz od układu ruchu, o skłonnościach homoseksualnych?
- Ortopedał.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
lois_hartos 2014-12-18, 19:14 1
a do starszego pana lekarza mówi się ; panie orto-pedo
Zgłoś
PeterZ 2014-12-18, 20:08
Za materiał własny zawsze piwko p.s. Bonguś, bardzo boli dupsko?

Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
Zgłoś
Przema 2014-12-18, 20:59
a mi się wydawało że ortopedzio
Zgłoś
RavageDV 2014-12-19, 0:36
Niby słabe, a jednak dałem piwo poławiaczu krabów z sąsiedniego miasta
Zgłoś
mokushiroku 2014-12-19, 1:25
Zapewne masz na myśli lekarza biedronia
Zgłoś
Polemon 2014-12-19, 23:40 2
Suche jak żarty Bongomana

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
J................o 2014-12-20, 0:24
W szkole zawsze staralem sie, by na drzwiach od pokoju gdzie miescil sie szkolny logopeda, zawsze byla domalowana literka Ł.
Z ortopeda w przychodni podobnie.
Zgłoś
boskigry 2014-12-20, 2:34
Bong, jest jeszcze pedaltria (sorki za brak polskich znakow), gdzie wsrod dzieci z nadcisnieniem uzywa sie leku isradypiny.
Zgłoś
kustoszpan 2014-12-20, 19:52
A gdzie ludzie czekają na wizytę do tego lekarza od układu ruchu, o skłonnościach homoseksualnych?

W poczekanalni.

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów