📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
hiperbolizacja napisał/a:
9 lat nauki angielskiego mi tego nie wbiło do łba, a tutaj w 3,5 minuty i już umiem
To niezły z ciebie tuman, bo irregular verbs to temat na 2 wieczory
sarkazm napisał/a:
To niezły z ciebie tuman, bo irregular verbs to temat na 2 wieczory
I już 20 innych debili dało mu piwo, lecz nadal to amerykanów podają tutaj jako przykład głupoty na świecie. Polska hipokryzja, achh.
niech mi ktoś inteligentny odpowie: dlaczego w klasach języka angielskiego używa się białych tablic z markerami zamiast zwykłych?
@up to fajnie, ale takich tablic używa się w każdej prywatnej szkole angielskiego i bardzo często w szkole w normalnej klasie też.
widać kto z komentujących nie miał zajęć z native speakerami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów