📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
9 lat nauki angielskiego mi tego nie wbiło do łba, a tutaj w 3,5 minuty i już umiem
W OHP by się taki przydał. Musiałby rapować o dziwkach i policji.
Dobrego dilera musi typek mieć.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Podstawa programowa wyjebała by takiego nauczyciela za szerzenie złych zachowań kultury Hip - Hopowej. Ehhh. Jak dla mnie każda nauka języka powinna opierać się na przyjemnym przyswajaniu wiedzy - takim jak ten
Teraz wyobraźcie sobie wizytę z polskiego kuratorium. Wyjebali by go za niewypełnianie zaleceń programowych ministra edukacji na ten semestr
Inaczej amerykańcowi nic do głowy nie wbijesz. Za tępi są by zrozumieć coś poza hip-hopem i tym, że w McDonalds jest jedzenie.
Robster napisał/a:
Inaczej amerykańcowi nic do głowy nie wbijesz. Za tępi są by zrozumieć coś poza hip-hopem i tym, że w McDonalds jest jedzenie.
A skąd żeś wywnioskował, że to w USA? Posłuchaj akcentu i wymowy tych ucznow...
Smutne, że rodowici amerykanie uczą się takich rzeczy... Rozumiem w "podstawówce". Widać jaki poziom u nich jest. To podobnie jak u nas byśmy w szkole średniej uczyli się przypadków...
Jedras992 napisał/a:
Smutne, że rodowici amerykanie uczą się takich rzeczy...
Skąd taki wniosek, że amerykanie?
Może jakaś szkoła dla obcokrajowców? "Znafcy" już oczywiście pierdolą jaki to niski poziom nauczania jest w Ameryce, bo przecież w Polsce to wszyscy tak kurewsko dobrze wyedukowani, że jak się człowiek zapyta "z czym kojarzy ci się Władysław Jagiełło?" to jeden z drugim powie, że ze chrztem Polski albo powiedzeniem "zastał Polskę drewnianą...". Typowa, polska ignorancja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów