Pić, jebać nie żałować. Bieda musi pofolgowaćZawsze było tak, że byli uprzywilejowani debile którym bogaci rodzice usuwają wszelkie przeszkody spod nóg a oni mają i tak wyjebane i robią wszystko, żeby przysporzyć im jak najwięcej kłopotów a także biedne ale ambitne dzieci które nawet nie mają warunków do nauki robią wszystko żeby się wybić. I jakoś tak śmiesznie w życiu bywa że leniwi debile zostają dyrektorami urzędów z partyjnego nadania a ambitni ale bez należytego wsparcia finansowego podają im frytki w Macu
Dodajesz coś od siebie do tych frytek?
Śmiechy hahy a u mnie tak wyglądał pierwszy rok informatyki w liceum. Pani rysowała kredą okna i podpisywała przyciski odnośnikami a my musieliśmy przerysowywać choć większość z nas miała komputer w domu ale trzeba było bo inaczej pała.
U mnie tak wyglądały wykłady na 1 roku studiów. Profesor rysował okno MatLaba i pisał na tablicy formuły
ile ramu ma ten komp ?
Jeden niggabajt.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów