📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
n3grom napisał/a:
No i to sa wyklady a sesja bedzie z profesorem
W grupie jest 20 studentek, weź tu przerób z każdą ten materiał...
to chuj putina robi taką kariere każda prawdziwa rosjanka musi wodzowi obciągnąć
GameOver88 napisał/a:
ciekawe jak sprawdzian wygląda z tego przedmiotu
Pewnie trzeba tylko dobrze pociągnąć . Xd
zielak300 napisał/a:
Już niedługo w warszawskich podstawówkach.
rozumiem, że u ciebie już proboszcz przestudiował każdego chłopca a ty jesteś prymusem?
Konfedernacja napisał/a:
Kurewka uczy kurestwa?
Ciekawe czy też mają płacone po 150 zł na godzinę jak w Wa-wie czy taniej?
hahahaha nie ma to jak info prosto od proboszcza xD
ty swoją edukację seksualną pewnie masz z PH i od proboszcza spod jego kiecki
GameOver88 napisał/a:
ciekawe jak sprawdzian wygląda z tego przedmiotu
głównie chodzi pewnie o zaliczenie
Maszel napisał/a:
rozumiem, że u ciebie już proboszcz przestudiował każdego chłopca a ty jesteś prymusem?
hahahaha nie ma to jak info prosto od proboszcza xD
ty swoją edukację seksualną pewnie masz z PH i od proboszcza spod jego kiecki
Co Ty masz z tym proboszczem ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów