📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak młodego nie było, to coś czuję, że stary się do ps3 dorwał i akurat Divekick był włączony. Chciał pokazać synowi nowego combosa i jak widać bardzo ładnie mu wyszło.
powodzenia dla tego starucha za 10lat. się zobaczy kto kogo lać będzie ;d
Jak Khalidov.. walę cios między oczy
enjoypoznan napisał/a:
Rękoczyny wśród najbliższej rodziny to patologia.
Ale to był nogoczyn, więc całkiem normalna rodzinka.
Blizzard93 napisał/a:
@up Stary ja rozumiem że bezstresowe wychowanie jest chujowe, ale kurwa tutaj koleś dostał taką pizdę na ryj, że myślałem, że mu prąd odcięło Ja rozumiem, najebał się pyskował, powinien oberwać ale umówmy się jest różnica między bezstresowym wychowaniem, a napierdalaniem soccer kicków na twarz własnemu synowi Myślę że w tym wypadku wystarczyłby porządny liść na twarz - syn by poczuł respekt i stulił pysk, a zarazem uniknąłby urazu szczęki/wstrząśnienia mózgu
Nie wiem stary jak ciebie wychowywano, ja tam pare razy od ojca dostałem ale mimo wszystko dla mnie to już o lekkie pato zakrawa
Ja od ojca dostałem wpieprz dwa razy raz jak miałem 6 lat dostałem pasem i raz jak miałem 18 za pyskowanie zwykłego liścia.
Niepowiedzziałbym że ten kop to przesada przeciez ojciec najlepiej wie co syna nauczy pokory, no i jak byś nie zauważył dostał raz kopa i tyle, widać ojczulek uzznał że jak zajebia liścia to młody moze nie zrozumieć, albo bardziej sie rzucać więc jednak ja zzostaje przy swojej wersji że zachował się odpowiednio, przzecież tak naprawde nie znamy całego obrazu wydarzen itp.
Stary też może być popierdolony, nie wiadomo co działo się wcześniej. Nie wiadomo czy gość wrócił najebany i pyskował czy po prostu wrócił trochę później. Co nie znaczy że gość powinien go walić z kopa w ryj. Porządny opierdol by wystarczył, a jeśli gość by nie zrozumiał to wtedy co innego. Widać tylko część wideo kiedy to jakiś gość wali drugiego z kopa w ryj. I chuj! ZA TO DAJE PIWKO!
Może ojciec trochę przegiął tym kopniakiem w szczenę, ale jak do młodego mogło nic nie docierać.
Może ojciec był zdesperowany, prawdopodobnie działał pod przypływem emocji.
Może ojciec ma problem z opanowaniem i to nie jest pierwszy raz.
Może to zwykła patologia.
Bynajmniej młodego tak nie bolało bo po znieczuleniu
Zasady muszą być
Może ojciec był zdesperowany, prawdopodobnie działał pod przypływem emocji.
Może ojciec ma problem z opanowaniem i to nie jest pierwszy raz.
Może to zwykła patologia.
Bynajmniej młodego tak nie bolało bo po znieczuleniu
Zasady muszą być
enjoypoznan napisał/a:
Rękoczyny wśród najbliższej rodziny to patologia.
No ale przecież rąk nie użył
pyskowanie wlasnym rodzicom to kurwa wieksze chamstwo
Jak mu z lacia przypierdolił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów