Na poniższym filmie widać kulturalną młodzież skupiającą się na materiale do nauki, przyszłość narodu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
kreska koki nikomu nie zaszkodzila w przciwienstwie do rozpieralajac system dopalaczy swietojebliwi komentatorzy / dziewczyna jast senna a moze czeka ja wazny egzamin
Może ma cukrzycę i uzupełnia poziom cukru.
A niech wali potem będzie chociaż film na hardzie jak nie oddała za dragi.
@r061071 tacy są najgorsi, "a wciągnąłem, bo uczyć się musiałem, a bo egzamin, a bo źle spałem, a bo chuj innych powodów". Znam ja takich, dzisiaj są kompletnymi wrakami i popierdoleńcami. Ich życie, nawet jeżeli udało się im wejść na jakieś szczeble kariery, to ich życia są puste, smutne, pełne turbulencji, ciągłej walki z nałogiem i powrotów do niego, wytrzymać się z nimi nie da, bo są emocjonalnymi wykolejeńcami, ofc. Pluję na nich, bo to był ich wybór i sami zgotowali sobie ten los, a i prędzej czy później jedno co im w życiu wychodzi (choć ogromnym wysiłkiem i kosztem) czyli kariera, też się zawali. Garstce z nich uda się wszystko pogodzić. Także powodzenia z takimi tłumaczeniami, patrząc na twoją pisownie, to nawet w pizzerii na żadne szczeble kariery się nie wespniesz.
Co wy się tak przejmujecie tą dupeczką.
I tak za kilka lat pójdzie do piachu
I tak za kilka lat pójdzie do piachu
@r061071 powiem tak 2 kierunki studiów, praca, przygotowania do wesela oraz jakieś tam spełnianie się jako człowiek. W żadnym momencie nie przyszło mi do głowy żeby stymulować się fetą, koksem czy innym gównem. Głównie z tego powodu że zawsze potrafiłem znaleźć czas na pracę i odpoczynek.
Jeśli ktoś cały weekend baluje potem myśli że w jeden wieczór ogarnie materiały na "ważny egzamin" to musi być albo geniuszem albo kimś pierdolniętym.
Usprawiedliwianie kogoś dającemu sobie po nosie w dodatku dziecka (ona na dobrą sprawę nie ma nawet 18 lat) to jest jakiś objaw skrajnego skretynienia i przyzwalactwa....
Jeśli ktoś cały weekend baluje potem myśli że w jeden wieczór ogarnie materiały na "ważny egzamin" to musi być albo geniuszem albo kimś pierdolniętym.
Usprawiedliwianie kogoś dającemu sobie po nosie w dodatku dziecka (ona na dobrą sprawę nie ma nawet 18 lat) to jest jakiś objaw skrajnego skretynienia i przyzwalactwa....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów