Dzisiaj przed lekcją wf-u koledzy chcieli mnie wrzucić nagiego do damskiej szatni. Rozebrali mnie i uciekli po tym jak zobaczyli co zostało po wczorajszej trzygodzinnej onanizacji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Krew, pot i łzy?
Odbite na siusiaczku logo "zelmer" z rury od odkurzacza?
A on jak każdy łasy na wirtualne piwka nolive ma w dupie co o nim sądzą inni.
Podajcie mleko i cynamon bo inaczej nie przejdzie...
Wstyd się przyznać ale nie załapałem.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Kriski napisał/a:
A on jak każdy łasy na wirtualne piwka nolive ma w dupie co o nim sądzą inni.
Jest pewna różnica między life, a live. Mnie w domu uczyli, bym nie mówił / pisał o rzeczach, o których nie mam pojęcia. Ciebie też powinni byli nauczyć.
Aż mi się przypomniało jak kiedyś przesadziłem z pompką do kutasa i przez kilka dni miałem tyle osocza, czy chuj wie czego w naplecie, że ledwo mogłem chodzić i fiut mi się nie mieścił do gaci. Aż musiałem wziąć kilka dni urlopu.
Dick napisał/a:
Odbite na siusiaczku logo "zelmer" z rury od odkurzacza?
skąd wiesz, że się odbija?
Zjacer napisał/a:
Jest pewna różnica między life, a live. Mnie w domu uczyli, bym nie mówił / pisał o rzeczach, o których nie mam pojęcia. Ciebie też powinni byli nauczyć.
Ja pierdole co za zjebany łeb
Edit. Idzie jakoś zablokować tego śmiecia, żeby nie musieć czytać tego gówna?
Edit. Idzie jakoś zablokować tego śmiecia, żeby nie musieć czytać tego gówna?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów