📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zapewne jakiś pieprzony pedryl z fiutem jest tym nauczycielem.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Trzeba być zboczeńcem żeby zaplanować program uczący nastolatków posługiwania się wibratorem.
Jeśli ktoś będzie chciał dojdzie do tego metoda prób i błędów
Z reszta paskudny nauczyciel na pewno nie wpłynie korzystnie na libido nastolatków
Jeśli ktoś będzie chciał dojdzie do tego metoda prób i błędów
Z reszta paskudny nauczyciel na pewno nie wpłynie korzystnie na libido nastolatków
Z ostatniej chwili! W Kanadzie na lekcjach wychowania seksualnego połowa dzieci wydłubała sobie oczy
Wchodzą pewnie tam z rozstawionym namiotem oczekując seksowną blondynkę a wychodzą z sflaczałym kutachem niczym szlauf
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Nie rozumiem jak takie gówno na ryju może uczyć seksu, to tak jak ksiądz czy siostra opowiadająca o dupczeniu się. Kurwa, ja pierdolę.
Mnie zawsze wkurwiało jak co roku do naszego gimbazjum przyjeżdżał jakiś ziomek co 10 lat ćpał, wyszedł z tego i teraz sobie jeździ po szkołach opowiadając "śmieszne historie" jakie miał na tripach dostając za to podobno jakiś duży hajs, a gimbaza wali konia do jego opowieści i bierze go za boga.
pozdrawiam jeżeli ktoś wie o kogo chodzi.
pozdrawiam jeżeli ktoś wie o kogo chodzi.
Dlatego ciesze sie , ze w naszym kraju uczniowie ciesza miche jak uslysza slowo żołądź i penis , a nie zaglebiaja sie w techniki samogwałtu razem z pomoca jakiejs zboczonej kurwy, ktora wynajął rząd zeby tworzyc poprawne i nowoczesne spoleczenstwo.
Na jednym zdjęciu widać jak koleś sobie gruszy z wrażenia.. Widać, że wchodzi na sadistica bo akurat gdy baba przykłada sobie kutasa.. xD
fajny milf, ma ktoś link do xvideos z jej udzialem ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów