18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T................3 2019-09-30, 22:20 47
W sumie, popieram nauczyciela. Nic tak nie wk🤬ia, jak ci wszyscy gówniarze w szkołach co sobie myślą nie wiadomo co, i że wszystko pójdzie im płazem.
Zgłoś
~Velture 2019-09-30, 22:21 14
Wszyscy czarni więc p🤬li mnie kto zaczął, kto skończył i kto ma rację. Póki odp🤬lają to w swoim gronie między sobą w kraju do którego nigdy nie zawitam to mam na nich wyj🤬e.

Pomijając powyższe zawsze przyjemniej się patrzy kiedy posiadacz nadmiaru melaniny w skórze dostaje wp🤬l.
To tak samo jak za dzieciaka gdzie ja zawsze blady byłem i lubiłem patrzeć jak ktoś po 2tygodniach nad morzem opalony jak wraca dostaje wp🤬l.
Nie ma dla mnie znaczenia rasa. Nie jestem rasistą. Nawet biały jak jest za czarny to miło się ogląda jak ktoś mu najebie.
Jestem tak tolerancyjny jak tylko można i dla mnie nie ma nigdy znaczenia rasa ani płeć, ani orientacja seksualna. Wp🤬lenie ciemniejszemu bo ja nie mogę być taki czarny powoduje u mnie radość bo podświadomie zazdroszczę murzynom, arabom i homoseksualistom.

(szach mat hejtstop!)

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-09-30, 22:31 10
~Velture napisał/a:

ja zawsze blady byłem...

Do tego rudy i piegowaty... współczujemy.
Zgłoś
woytasw 2019-09-30, 22:34 1
Nie wiem komu kibicować.
Zgłoś
~Velture 2019-09-30, 22:36 4
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Do tego rudy i piegowaty... współczujemy.

Dlatego zazdroszczę murzynom, żydom, pedałom, arabom i innym, którzy nie mają tak przej🤬e aby być białym heteroseksualnym mężczyzną. Całe szczęście, że nie byłem chrzczony bo w ogóle miałbym przej🤬e.

Całe życie chciałem być takim sprawnym murzynem z wielką pałą. Albo żydem obrzezanym z pejsami.
... albo r🤬ać kozy drąc ryja jaki to bóg jest wielki a ja pokojowy.
Przej🤬e jest być białym w tych czasach.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Zgłoś
T................y 2019-09-30, 22:38 1
Tutaj jest dylemat. Który na filmie jest bardziej rasistą?
Zgłoś
AdamBrown 2019-09-30, 22:54 2
TranzystorWyklęty napisał/a:

Tutaj jest dylemat. Który na filmie jest bardziej rasistą?

To mi przypomina głośną Historię, jak żyda pobili w Warszawie Ciapaci, też był dylemat jak to opisać, żeby z tego rasizm nie wyszedł, więc ktoś napisał na forum, że biali nie wezwali policji
Zgłoś
Egzekutorka 2019-09-30, 23:28 1
Małpi gaj.

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
A................r 2019-10-01, 0:01 3
k🤬a ja p🤬le, tam jest treser potrzebny z batem a nie żaden nauczyciel
Zgłoś
Jetpack 2019-10-01, 0:40 4
Gruby na koncu rozgonil gibony
Zgłoś
Kristoff 2019-10-01, 1:05 3
Velture napisał/a:

Dlatego zazdroszczę murzynom, żydom, pedałom, arabom i innym, którzy nie mają tak przej🤬e aby być białym heteroseksualnym mężczyzną. Całe szczęście, że nie byłem chrzczony bo w ogóle miałbym przej🤬e.
Całe życie chciałem być takim sprawnym murzynem z wielką pałą. Albo żydem obrzezanym z pejsami.
... albo r🤬ać kozy drąc ryja jaki to bóg jest wielki a ja pokojowy.
Przej🤬e jest być białym w tych czasach.

kto ci broni.spełnij swoje marzenia, wyr🤬aj kozę, murzyna , jelcyna i na końcu obetnij sobie flaka z pytonga.
Zgłoś
silwerbalk 2019-10-01, 3:16
P🤬lną nim o tą ławke jak workiem kartofli...
Zgłoś
zdun 2019-10-01, 7:52
lekcja WF
Zgłoś
DoubleBorger 2019-10-01, 8:59
Nie byłem w wojsku, kategoria D - więc pewnie jak ktoś zaatakuje to może będę mógł szorować kible lub gotować kartofle- ale w szkołach to powinna być dyscyplina konkretna, napewno ktoś pamięta opowieści starszych o nap🤬laniu linnijką czy jakieś inne takie. W szkole powinno być ostro, kto sobie nie daje rady to samobój, albo da sobie radę - selekcja naturalna? To byłoby prawdziwe przygotowanie do życia, a co daje obecnie szkoła? Może kilka znajomości, wspomnienia, jakieś podstawy do pracy w małym stopniu, bo do każdego stanowiska gdziekolwiek itak przyuczają, a samodzielnego stanowiska typu derektor itd nie zdobywa się od razu po szkole, pomijając koneksje rodzinne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem