📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W sumie, popieram nauczyciela. Nic tak nie wkurwia, jak ci wszyscy gówniarze w szkołach co sobie myślą nie wiadomo co, i że wszystko pójdzie im płazem.
Wszyscy czarni więc pierdoli mnie kto zaczął, kto skończył i kto ma rację. Póki odpierdalają to w swoim gronie między sobą w kraju do którego nigdy nie zawitam to mam na nich wyjebane.
Pomijając powyższe zawsze przyjemniej się patrzy kiedy posiadacz nadmiaru melaniny w skórze dostaje wpierdol.
To tak samo jak za dzieciaka gdzie ja zawsze blady byłem i lubiłem patrzeć jak ktoś po 2tygodniach nad morzem opalony jak wraca dostaje wpierdol.
Nie ma dla mnie znaczenia rasa. Nie jestem rasistą. Nawet biały jak jest za czarny to miło się ogląda jak ktoś mu najebie.
Jestem tak tolerancyjny jak tylko można i dla mnie nie ma nigdy znaczenia rasa ani płeć, ani orientacja seksualna. Wpierdolenie ciemniejszemu bo ja nie mogę być taki czarny powoduje u mnie radość bo podświadomie zazdroszczę murzynom, arabom i homoseksualistom.
(szach mat hejtstop!)
Pomijając powyższe zawsze przyjemniej się patrzy kiedy posiadacz nadmiaru melaniny w skórze dostaje wpierdol.
To tak samo jak za dzieciaka gdzie ja zawsze blady byłem i lubiłem patrzeć jak ktoś po 2tygodniach nad morzem opalony jak wraca dostaje wpierdol.
Nie ma dla mnie znaczenia rasa. Nie jestem rasistą. Nawet biały jak jest za czarny to miło się ogląda jak ktoś mu najebie.
Jestem tak tolerancyjny jak tylko można i dla mnie nie ma nigdy znaczenia rasa ani płeć, ani orientacja seksualna. Wpierdolenie ciemniejszemu bo ja nie mogę być taki czarny powoduje u mnie radość bo podświadomie zazdroszczę murzynom, arabom i homoseksualistom.
(szach mat hejtstop!)
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Do tego rudy i piegowaty... współczujemy.
Dlatego zazdroszczę murzynom, żydom, pedałom, arabom i innym, którzy nie mają tak przejebane aby być białym heteroseksualnym mężczyzną. Całe szczęście, że nie byłem chrzczony bo w ogóle miałbym przejebane.
Całe życie chciałem być takim sprawnym murzynem z wielką pałą. Albo żydem obrzezanym z pejsami.
... albo ruchać kozy drąc ryja jaki to bóg jest wielki a ja pokojowy.
Przejebane jest być białym w tych czasach.
Tutaj jest dylemat. Który na filmie jest bardziej rasistą?
TranzystorWyklęty napisał/a:
Tutaj jest dylemat. Który na filmie jest bardziej rasistą?
To mi przypomina głośną Historię, jak żyda pobili w Warszawie Ciapaci, też był dylemat jak to opisać, żeby z tego rasizm nie wyszedł, więc ktoś napisał na forum, że biali nie wezwali policji
Małpi gaj.
kurwa ja pierdole, tam jest treser potrzebny z batem a nie żaden nauczyciel
Velture napisał/a:
Dlatego zazdroszczę murzynom, żydom, pedałom, arabom i innym, którzy nie mają tak przejebane aby być białym heteroseksualnym mężczyzną. Całe szczęście, że nie byłem chrzczony bo w ogóle miałbym przejebane.
Całe życie chciałem być takim sprawnym murzynem z wielką pałą. Albo żydem obrzezanym z pejsami.
... albo ruchać kozy drąc ryja jaki to bóg jest wielki a ja pokojowy.
Przejebane jest być białym w tych czasach.
kto ci broni.spełnij swoje marzenia, wyruchaj kozę, murzyna , jelcyna i na końcu obetnij sobie flaka z pytonga.
Pierdolną nim o tą ławke jak workiem kartofli...
Nie byłem w wojsku, kategoria D - więc pewnie jak ktoś zaatakuje to może będę mógł szorować kible lub gotować kartofle- ale w szkołach to powinna być dyscyplina konkretna, napewno ktoś pamięta opowieści starszych o napierdalaniu linnijką czy jakieś inne takie. W szkole powinno być ostro, kto sobie nie daje rady to samobój, albo da sobie radę - selekcja naturalna? To byłoby prawdziwe przygotowanie do życia, a co daje obecnie szkoła? Może kilka znajomości, wspomnienia, jakieś podstawy do pracy w małym stopniu, bo do każdego stanowiska gdziekolwiek itak przyuczają, a samodzielnego stanowiska typu derektor itd nie zdobywa się od razu po szkole, pomijając koneksje rodzinne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów