📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Na Kmicica by się nie nadawał
No i co to zmieni? poleją go tym plastikiem czy poobijają, a za jakiś czas zrobi to samo.Natury człowieka nie oszukasz lub zrobi to po prostu z biedy czy głodu.
Ot takie reguły rządzące tym światem
Popiół napisał/a:
no ale kurwa miło popatrzeć jak jebany złodziej cierpi za swoją głupotę
już nie opowiada ze taki porządny z ciebie człowiek...
~Popiół napisał/a:
No i co to zmieni? poleją go tym plastikiem czy poobijają, a za jakiś czas zrobi to samo.Natury człowieka nie oszukasz lub zrobi to po prostu z biedy czy głodu.
Dlatego mam nadzieję że to był tylko początek a w następnej scenie zobaczymy ludzi z karnistrem i oponom a go też w roli głównej
A więc tak wygląda ciepły wiosenny deszczyk. Z innej beczki to już kolejny ekofilmik instruujący jak można ponownie wykorzystać zużytą oponę. Tu zadbano o wygodę karanego.
Jest opona, jest i piwo!
Kapiący podpalony plastik daje dźwięk, jak lasery w Gwiezdnych Wojnach. Sądzę że to po prostu taka zabawa była tylko.
Boi się tych kropelek jak diabeł święconej wody
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
leonsio15 napisał/a:
To się nazywało Katiusze.
Dokładnie! Kilka raz zaliczyłem trafienie i kurewsko bolało...
Zajebista forma tortury
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów