📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
niewidoczny czy też nie normalny facet nie je loda jak ostatni pedał..
HAL9000/2 napisał/a:
niewidoczny czy też nie normalny facet nie je loda jak ostatni pedał..
Moze jest przed ostani?
Cóż, niech kobietki zaczną myśleć nie tylko o sobie i swojej wątpliwej czci, normalna to by się uśmiechnęła i popukała w głowę i powiedziałaby mu "Tu się jebnij" pukając się w głowę a ta od razu podchodzi i z łapami, ja bym sobie na to nie pozwolił. Z resztą, mam to gdzieś, niech plebs robi co chce ale żaden zagłodzony łachmaniarz nikomu nie zaimponuje wyniosłością i jest po prostu śmieszny.
Biedna trafiła na ślepego pedała...
Jje jak debil, ale jak kurwie cos niepasuje to niech sama wypierdala. PS jej racuch bym bardziej "ofensive" . PS 2 ustawka
Niedogrzana kurwa się podjarała, a nie ma bolca, który by ją rozładował
krasnal_hałabała napisał/a:
Cóż, niech kobietki zaczną myśleć
Kila % myśli. Ale dzięki temu są wyjątkowe.
I dobrze tak tej kurwie. Takim się wydaje że o byle co mogą już łapami startować żeby bronić swojej wyimaginowanej czci, co w marzeniach by oddały za garśc piachu.
Nie wie czemu to zrobiła, nie wie po co to zrobiła, nawet uderzając go robiła to bez przekonania to zachowanie zostało jej wdrukowane przez wszechobecną manipulację
Bardziej od tego zjebanego fejka przeraża mnie wasza reakcja... Gimbaza w domku przed sylwestrem czy co się odpierdala?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów