18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
nowynick 2016-08-18, 15:08 31
gówniak nie gówniak grunt, że to my w półfinale
Zgłoś
adax88 2016-08-18, 18:08 67
Na bank przed transmisją kręcili bekę z typa
"Gówniak Gówniak, ty, popatrz, Gówniak, hehe"
Zgłoś
uho82 2016-08-18, 19:42 1
Miałem nadzieję, że dowiem się wyniku z komentarzy. Nie zawiodłem się.
Zgłoś
mesjasz19 2016-08-18, 21:35 14
Już Ci piszę synek, 0:2 dla Polski, hattricka oczywiście Mariusz Lewandowski.
Zgłoś
Yellowz 2016-08-18, 21:50 9
Duvnjak ja Ci dobrze radzę, Domagoj sie rewanżu !
Zgłoś
Organista 2016-08-18, 22:32 1
Wyobraźcie sobie, złapał mnie jakiś wirus wczoraj. Katar, kichanie, kaszel. Budzi mnie w nocy kaszel, myślę będzie 3-4 rano, a to dopiero 1:00. Wziąłem jakiegoś gripexa czy coś i spać nie mogę. Olśniło mnie - "Nasi grają". Nie żałuję nieprzespanej nocy
Zgłoś
M................f 2016-08-18, 23:14 11
Organista napisał/a:

Wyobraźcie sobie, złapał mnie jakiś wirus wczoraj. Katar, kichanie, kaszel. Budzi mnie w nocy kaszel, myślę będzie 3-4 rano, a to dopiero 1:00. Wziąłem jakiegoś gripexa czy coś i spać nie mogę. Olśniło mnie - "Nasi grają". Nie żałuję nieprzespanej nocy

Znowu pewnie masturbowałeś się na balkonie, a noce coraz zimniejsze.
Zgłoś
CichaWoda 2016-08-19, 23:41
sram na to
Zgłoś
Kov 2016-08-20, 3:52 1
adax88 napisał/a:

Na bank przed transmisją kręcili bekę z typa
"Gówniak Gówniak, ty, popatrz, Gówniak, hehe"

Ale to prawda jest, że to wpływa na psychikę.
Pracuję w Szkocji w restauracji pięciogwiazdkowego hotelu. Jako garniturowy miałem serwować afternoon tea jakimś dziennikarzom recenzentom, żeby wszystko było na tiptop. No a jako, że jednym z elementów był lemon curd cały czas żartowałem, że tymże recenzentom przedstawię to jako lemon turd. I jak przyszło co do czego, oczywiście że powiedziałem "cytrynowe gówno"...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów