📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
o żesz !
jakbym siebie samego właśnie oglądał!!!
jakbym siebie samego właśnie oglądał!!!
a nie jakieś pierdolenie.
tu ma być krew, sieczka, miecze dżedaj !!!
gdyby nie te kły pomyślałbym ze to Grecy
robimi, Twój wkład w ten portal jest tak wielki jak poziom inteligencji pudełka po zapałkach, więc jak nie masz nic konstruktywnego do wniesienia do tego tematu to daruj sobie te nędzne przyśpiewki i zrób coś, z czego będziesz dumny na tym portalu. napisałbym, że masz wypierdalać, z czego byłby największy pożytek, ale sobie daruję i poradzę jeszcze raz - zastanów się nad czymś i wnieś coś na sadistic, co nie będzie "gównem".
tu ma być krew, sieczka, miecze dżedaj !!!
Masz kompleksy kolego czy nie lubisz morsów?
A może masz kompleksy i nie lubisz morsów, bo mają dłuższe zęby od Twojego kutasa?
Zabierz mnie na kręgle
Melanż, godzina 5:00.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów