📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czy ten w białej koszulce się zeszczał w locie?
Emocje jak na grzybach.
Emocje jak na grzybach.
Nie wiem dlaczego ich zakontraktowano...nie ma trash talk, nie ma akcji, widać że nie przepracowali odpowiednio obozu przygotowawczego.
Do organizacji 'Sadistic' się niestety nie nadają, nędzne namiastki sadoli.
Do organizacji 'Sadistic' się niestety nie nadają, nędzne namiastki sadoli.
Kurwa. Myślałem że mam zwolnione tempo ustawione w odtwarzaczu.
Typ w ciemnej kurtce zdążył pójść na lekcje boksu, skończyć studia, założyć rodzinę i wybudować dom, wrócić na miejsce bójki, uchylić się i mu przypierdolić
Tak całkiem serio, to multishot. Ryj obity, ręka przynajmniej nadwyrężona a do tego potylicą nieźle przygrzał... 3 w 1.
35i napisał/a:
Czy ten w białej koszulce się zeszczał w locie?
Emocje jak na grzybach.
Zawsze patrzysz na krocza leżących kolesi?
Jacek86s napisał/a:
Zawsze patrzysz na krocza leżących kolesi?
Wy w Szczecinie wszyscy tacy pojebani, czy tylko macie tam jakąś dolinę muminków ? Nie wiem, skąd Ci to przyszło do głowy, ale nie mierz wszystkich swoją miarą. Po prostu obejrzałem cały materiał.
spoon17 napisał/a:
to było w slo mo czy za dużo wyjarałem ?
Ty pewnie ze śląska, ten węgiel już wam się tak wpierdolił w te puste łby że nawet kopalnie wam pozamykali bo nikt rozumny tam nie chodził.
Nie jestem ze Szczecina ale zawsze chętnie opierdolę coś na Ciepło tylko nie pisz że twojego kutasa bo jedynego kutasa jakiego widziałeś to ten taty...stąd ten wgląd na krocze ?
nie w ten link kurwa....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów