dyskusje
eseje
wyzwiska
a prawda jest taka, że jak łysy podbił, to gdyby wyszekany raz powiedział przepraszam ALBO może wystarczyło by proste "sorry", to by do plombienia nie doszło
i tak mnie jebie twoje zdanieNie wiem próbujecie to analizować jak jakieś zawody NFL, taktyki, strategie, % przejęcia i inne pierdoły, a to po prostu spotkanie debili. Jeden debil.... no wpierw miał dużo racji, zwrócił uwagę trzem debilom, że śmiecą. Posprzątali po sobie i sobie poszli, jeden coś tam sobie śpiewa, nie wydaje mi się by robił to aż tak głośno, tak samo nie krzyczy jakichś przekleństw, widziałem znacznie gorsze zachowania, no popili i trochę pajacują, ale nic groźnego. Łysy jednak oczekiwał, że na zwrócenie uwagi o śmieci ci mu powiedzą coś w stylu "wypierdalaj", a gość chciał po prostu wdać się w bójkę z pijanymi w sztok dzieciakami bo żona mu nie daje albo daje komuś innemu, w domu awantury, dziecko n-ty raz wzywane bo nie ma książek i ćwiczeń, a stary przepił kasę na wyprawki szkolne i wakacje+ [co widać po piwnym bebzonie]. Łysy ma w sobie takie ciśnienie, że nie wytrzymuje i szuka przygód w nocy na mieście. Nie udało się tak, to podszedł i zaczął sam coś bełkotać, powiedział by byli ciszej, nie usłyszał, że ma spierdalać, tylko, że no ok, jasne, trochę wypili. To powtarza "nie, nie bo, nie bo ten bo bla bla bla", no chciał zajebać, ale wynik równania dalej mu się nie zgadzał, aż w końcu 3, 4 raz powtarza te swoje smęty i dalej nie słyszy wyzwisk, to i tak jebnął - na chuj drążyć temat
Kurwa, dłużej się to czyta, niż trwała cała ta akcja.
Chłopie, jesteś na sadolu, tu maximum 3 linijki tekstu ogarniamy
Wylalo sie stado internetowych ciot, ktore natychmiastowo utozsamily sie z plombowanym frajerem.
Tak lamusy, to jest Polska. Jesli bedziecie robili gnoj na osiedlu, a na zwrocona uwage bedziecie reagowali pyskowka, to zostaniecie bardzo szybko wyjasnieni.
Po to policja ochrania wasze parady, zebyscie mogli sie wyszalec raz w roku.
To chyba jedna z moich ulubionych sekcji komentarzy. Zapisuje!
Wylalo sie stado internetowych ciot, ktore natychmiastowo utozsamily sie z plombowanym frajerem.
Tak lamusy, to jest Polska. Jesli bedziecie robili gnoj na osiedlu, a na zwrocona uwage bedziecie reagowali pyskowka, to zostaniecie bardzo szybko wyjasnieni.
nie zesraj sie
To chyba jedna z moich ulubionych sekcji komentarzy. Zapisuje!
Tak tak, walić tych spedalonych małolatów na łeb albo opierdalać, wystraszone pokolenie ciot