Łepek z mojej miejscowości liczy na darmową bańke, uda mu się ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To jest słoik który nie ma kasy na bilet do Warszawy
Skończony idiota, dostać to można w mordę a i to nie jest za darmo.
Tak nisko upaść...
Taki baran przepierdoliłby go w chwilę. Jak dać, to na pewno nie po to, żeby jakiś pusty jełop miał z tego kilka dni radochy...
A prawda jest taka, że gdyby gość obniżył pułap, zaproponował spółkę/układ/dobry deal dla inwestora/sponsora i PRZEDE WSZYSTKIM miał jakikolwiek pomysł na jakąkolwiek inwestycję bądź machloję, to miałby jeszcze cień szansy.
A tak, to ... nie jestem pewny czy głupi, czy słaby troll
A tak, to ... nie jestem pewny czy głupi, czy słaby troll
bidok dostanie ten banknot i nadal bedzie miał tylko 100... tyle przegrać
Powiem to...niech założy fundacje...to sobie ten milioner odliczy. A tak, to "będzie świetnie". Np fundacja pomocy znaleznionym żołwiom bez domu.
Ej, da mi jakiś inwestor milion na biznes? Otworzę 10 drużyn tynkarskich- podwójny zwrot w jeden sezon. Ja spłacam 150% po dwóch latach. Wchodzi ktoś?
Zaden z milionerow nie jest glupim socjalista, by dowac jakims lapserdakom chociazby 100zl... Glupi wsior arbo robi to dla beki, albo naczytal sie ksiazek typu ,,pomysl, a bedzie ci dane" i poszedl o krok dalej... Jednak jedynie co moze zdzialac, to wystawic sie na fale hejtu z internetu, ktory uwiecznil na zawsze jego debilizm. Co za wstyd...
Mam dla niego miliony dolarów! Może sobie wydrukować
I niech spierdala pracować na produkcji a nie żebrać... Potem tacy chcą zostać biznesmenami. Dostaną kasę na biznes z UE i są bogaczami a biznesu jak nie umieli prowadzić tak nie umieją... bo nie umieją na ten biznes sami zarobić!
Leszcze...
I niech spierdala pracować na produkcji a nie żebrać... Potem tacy chcą zostać biznesmenami. Dostaną kasę na biznes z UE i są bogaczami a biznesu jak nie umieli prowadzić tak nie umieją... bo nie umieją na ten biznes sami zarobić!
Leszcze...
jeżeli nie ma rzeczy niemożliwych to zrób to co mówisz za 1 zl . . . chętnie ci wyśle jeśli nie masz
Ps. przyjmijmy że dostaniesz tą bańkę. Jeśli masz rozpierdolić ten milion to lepiej zrób z niego jakiś użytek, nie tylko dla siebie pierdolony egoisto "stwórz coś" z czego inni ludzie będą szczęśliwi, bo nie żyjemy dla samych siebie, gdyby tak było to nie byłoby cywilizacji tylko małpy napierdalające się maczugami.
Ps. przyjmijmy że dostaniesz tą bańkę. Jeśli masz rozpierdolić ten milion to lepiej zrób z niego jakiś użytek, nie tylko dla siebie pierdolony egoisto "stwórz coś" z czego inni ludzie będą szczęśliwi, bo nie żyjemy dla samych siebie, gdyby tak było to nie byłoby cywilizacji tylko małpy napierdalające się maczugami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów