Łepek z mojej miejscowości liczy na darmową bańke, uda mu się ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Żałosna kopia gościa z USA który poprosił o milion $ i go dostał... tutaj link:
youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=46Wqp1r_F0I
A tutaj link do artykułu:
internet.gadzetomania.pl/2011/01/20/niewiarygodne-poprosil-na-youtube-...
youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=46Wqp1r_F0I
A tutaj link do artykułu:
internet.gadzetomania.pl/2011/01/20/niewiarygodne-poprosil-na-youtube-...
Skoro jest pewien, że dostanie ten milion i że wszystko jest możliwe niech mu to udowodnią całując go serdecznie w dupę
A oto komentarz tego gościa do jakiegoś filmiku na tubie:
Zabawny jest fakt, że człowiek może być aż tak naiwny. Te cudowne książki o prawie przyciągania... Jak można w to tak ślepo wierzyć?!
Cytat:
Witam.Prawo przyciąganie pojawiło się w moim życiu ponad rok temu, obecnie dobrze wychodzi mi kreowanie swojej przyszłości. Jedną rzeczą która irytuje w tym wszystkim to to że zasada sama w sobie jest prosta ale ciężka do zrozumienia/przyjęcia, przynajmniej dla mego otoczenia. Wymyśliłem nawet dobitny sposób na przekonanie znajomych do uwierzenia, zachciałem dostać milion złotych. Nagrałem 2 filmy o tym które są na youtube, zapraszam do oglądania. Cieszę się że "jesteś" i pomagasz rozumieć.
Zabawny jest fakt, że człowiek może być aż tak naiwny. Te cudowne książki o prawie przyciągania... Jak można w to tak ślepo wierzyć?!
Najśmieszniejszy jest fakt, że mamy tutaj dużą liczbę komentarzy z dosyć wyraźnym bólem dupy. Zamiast zignorować to, wy jeszcze bardziej się nakręcacie. Z tego wynika że wy SAMI W TO WIERZYCIE i widać że załączyła się typowo narodowa cecha zazdrości wśród komentujących: "- Kurwa, a co jeśli mu się uda? Lewak, cwel, gimbus pierdolony!".
grzeczysławkolano napisał/a:
Wygląda na to, że ten prostak naoglądał się wypocin jakiegoś guru motywacji i naprawdę wierzy, że sama wola będzie siłą sprawczą w jego życiu. Jest dużo książek o motywacji i sukcesie, ale są napisane przez ludzi, którzy naprawdę coś w życiu osiągnęli. Mam na myśli ludzi takich jak Napoleon Hill czy Jim Rohn, a nie jakiegoś łysola nagrywającego na kanapie. Te wartościowe książki namawiają do codziennej pracy nad własnym charakterem, dobrych nawykach, pozytywnym, ale realistycznym nastawieniu i ciężkiej pracy.
Ciekawe czy on jest taki głupi sam z siebie, czy ktoś mu za to płaci
już był taki amerykaniec to tak samo gadał aż wreszcie ktoś mu dał. Ale on był pierwszym takim co to zrobił.
milona nie dostanie ale świetnie mu wyszło wywoływanie publicznego bólu dupy nawet na sadolu
chcialbym zeby go dostal i chcialbym zobaczyć wtedy wasze smutne miny i erupcje bólu dupy
chcialbym zeby go dostal i chcialbym zobaczyć wtedy wasze smutne miny i erupcje bólu dupy
niwet nie zesraj się.
Jak mnie kiedyś moje dziecko zapyta co to znaczy" debil", to puszcze mu ten filmik...
Jak mnie kiedyś moje dziecko zapyta co to znaczy" debil", to puszcze mu ten filmik...
Obejrzałem film o tym żebraku ze stanów, widać kolega nie widział końcówki ewentualnie też planuje taki show. Na końcu hamburger odbiera fałszywy czek i go pali, wszytko to była tylko akcja dla nakręcenia oglądalności i kasy, może nie ma miliona ale para ładnych tysięcy na pewno wpadło
youtube.com/watch?v=Q_8NXeaxh3E
youtube.com/watch?v=Q_8NXeaxh3E
Mogl sie chociaz bardziej wysilic, gdyby mi z nieba spadł milion złotych to bym zainwestował żeby całe życie z tego wyżyć, za czesc z tego miliona otworzysz kilka knajp = kilka nowych miejsc pracy = uszczesliwienie innych ludzi + własny dochód z działalnosci, czesc wbijasz na lokate i masz jakis tam dodatkowy zysk. a on chce tak o po prostu zeby rozpierdolic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów