Co się kurwa śmiejesz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co sie śmiejesz ?! - jeb .
i wszyscy sa zadowoleni ;]
Czyżby kamerzysta miał oberwać jako trzeci ?
Jak oglądam takie filmiki to czuje się jakbym oglądał Animal Planet, małpy są, bezmyślne napierdalanie - jest, brakuje tylko lektora który szeptem objaśnia zachowania.
Alko psychotropy... i jest zabawa. jak widzę minę tego w białym jak się śmieje to nie wiem co powiedzieć
teraz gimnazjaliści wymyślą słoneczko - napierdalanke najpierw zerżnąć kogoś z prawej strony, a pozniej przyjebać z liscia i tak w kółko aż reszta odpadnie i zostanie ostatnia osoba
Prędzej gimnazjalistki.
Gimnazjaliści, to w większości woli iść na piwo z kumplami, niżeli do dziewczyn się odezwać, bo ,,dziewczyny są be".
A wracając do tematu.
Czemu zawsze, jak na filmiku jest prymitywne zachowanie, to mówią w języku rosyjskim?
Czyżby ta Rosja robi specjalnie te filmiki i się szczycą, że są jebnięci?
nie widzę w tym nic, co zasługiwało by na piwo ;[
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów