📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I to jest walka. Ale do tego trzeba się urodzi białym, a na murzynowie zaraz trzeci by się włączył, atakując od tylu
Rusznikarstwo, lutnictwo, korki z angola
Połączenie słów " honor " i " Wielka Brytania " tworzy oksymoron.
Honorowa bójka z regułami- widać chłopaki ustawili się tylko na boks. Lepiej niech tak sobie dadzą po mordzie, bo tutaj raczej walka zakończyła się remisem przez brak sił do dalszej walki. Przy normalnej bójce jeszcze walnąłby jeden łbem w krawężnik i został warzywkiem, lub komuś przypływ adrenaliny zmusił do zadania kilku ciosów za dużo.
Gdzie jest 4 runda?
Legendy głoszą że dalej się leja po pyskach
Po pierwsze to jest Irlandia bo angole nie wiedzą co to honor. a po drugie takie ustawki "fair go" w Irlandii wsród cyganów sa normalne na porządku dziennym. maja swoje kanały na youtubie i chlopy po 90 kilo elegancko sie leją. Ci akurat to amatorzy. wiem co mówie ;D
Nawet takie prymitywy jak wyspiarze pokazują czarnym zwierzętom i polskim stadionowym zadymiarzom, że można się bić w honorowy sposób, bez kopania i skakania po głowach leżącym
Chciałem coś napisać o murzynach i patologii stadionowej ale widzę, że wyczerpaliście już temat A za film, piwerko
Ten co mdostaje mowi cmon ciągle bo zbiera na czajnik a chciałby sie pobić w zwarciu. Przeciwnik natomiast punktuje gościa prostymi. Ciężko się walczy z kimś takim, jeżeli samemu nie ma się wyczucia dystansu. Gość może się wydawać daleko od Ciebie a zaraz nie wiadomo skąd dostałeś w morde. I znowu i znowu. Mimo wszystko widać,że obaj coś trenowali w życiu. Balans i pozycja są
Gdzie 4 część? Bo jestem prawie pewien ze blondasowi zgasło światło po takim podbródkowym.
Zajebista solówa, jak mu podbródkowy cios na koniec wszedł to akurat sie urwało, ale domyślam sie ze po tym luju ogłuszaczu walka sie skończyła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów