📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:17
🔥
Jak tam na froncie?
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
typowe dla panow o ciemniejszej karnacji w stanach ,zamiast dac znac komus, zeby nie bylo wypadku np wlasnie w przypadku karetki to wolą nagrywac az komus spier doli sie samochod albo gorzej. Pewnie potem stacje odwiedzili w 40 osob bo promocja.
someone1 napisał/a:
typowe dla panow o ciemniejszej karnacji w stanach ,zamiast dac znac komus, zeby nie bylo wypadku np wlasnie w przypadku karetki to wolą nagrywac az komus spier doli sie samochod albo gorzej. Pewnie potem stacje odwiedzili w 40 osob bo promocja.
Niby tak, tyle że nagrywający jest biały. Taki biały zadający się z człekokształtnymi, to chyba jeszcze gorzej niż bambus, bo pewnie antifiarz i gejus.
na pewno już zgłaszali sprawę do odpowiednich władz ale nie było odzewu więc postanowili na własną rękę zbierać materiał filmowy dla ubezpieczyciela.
unpleasant napisał/a:
na pewno już zgłaszali sprawę do odpowiednich władz ale nie było odzewu więc postanowili na własną rękę zbierać materiał filmowy dla ubezpieczyciela.
Raczej nie, murzyni starają się unikać kontaktu z władzami ( często przy tych kontaktach dostają ostrzegawczy magazynek w klatę). No chyba że chodzi o pobranie zasiłku , to tak
wyszedł bym im naj🤬, z gazem, pałą paralizatorem, jeden h🤬j byle sobie łap nie brudzić !!!!
Lodzia do k🤬y, to są cz🤬chy, jak masz na takiego ochotę to nie nazywaj ich tutaj sadolami. K🤬a. zaraz będzie ze zydki tez sa spoko. opanuj sie!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie