Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki staroć
Środowiska prawicowo - katolskie oraz wszelaka swołocz stadionowo - kibolska pokroju Bóg, Honor, Ojczyzna będą siedzieli cicho i nic nie zrobią, to są najwięksi tchórze. Najwięcej w tej kwestii poradzą światłe umysły, czyli ludzie niewierzący - ateiści, antyteiści, ewolucjoniści pokroju Dawkinsa, Billa Mahera. W ogóle absurdem jest strach przed Islamem. System benefitów i gówniana sytuacja w naszym kraju skutecznie odstrasza Muzułmanów i ich dzieciorodne zapędy, więc problem rozwiązuje się jakoby sam, większym i aktualnym problemem nie jest Islam tylko Katolicyzm, który niestety jest tolerowany i traktowany jako antidotum przeciw Islamowi. W skrócie - skupmy się na Naszym, prawdziwym i aktuwalbym problemie - Katolicyźmie, wierze, religii i instytutowi Kościoła Katolickiego.
Pozdrawiam
@up
Środowiska prawicowo - katolskie oraz wszelaka swołocz stadionowo - kibolska pokroju Bóg, Honor, Ojczyzna będą siedzieli cicho i nic nie zrobią, to są najwięksi tchórze. Najwięcej w tej kwestii poradzą światłe umysły, czyli ludzie niewierzący - ateiści, antyteiści, ewolucjoniści pokroju Dawkinsa, Billa Mahera. W ogóle absurdem jest strach przed Islamem. System benefitów i gówniana sytuacja w naszym kraju skutecznie odstrasza Muzułmanów i ich dzieciorodne zapędy, więc problem rozwiązuje się jakoby sam, większym i aktualnym problemem nie jest Islam tylko Katolicyzm, który niestety jest tolerowany i traktowany jako antidotum przeciw Islamowi. W skrócie - skupmy się na Naszym, prawdziwym i aktuwalbym problemie - Katolicyźmie, wierze, religii i instytutowi Kościoła Katolickiego.
Pozdrawiam
Nie jestem za jakąkolwiek religią, ale to co napisałeś jest tak pojebane, że są dwa wyjścia:
1. Dobry troll.
2. Ostry z Ciebie popierdol.
Już prędzej odp. nr. 2
Nie rozumiem oburzenia wywołanego moim wpisem, skupiacie się Panowie na moim nieatakowaniu Islamu.
Już tłumaczę, Islam jest popierdolony i to na bogatości popierdolony - tak uważam i chciałem to wyjaśnić żeby nie było niedomówień i wątpliwości czy ja, osobiście może jestem Muzułmanem. Nie, nie jestem. Co więcej jestem zadeklarowanym antyteistą i sądzę, że świat, bez jakiejkolwiek religii, byłby miejscem o niebo (ha!) lepszym. Co więcej, nie sądzę by Muzułmanie garnęli się do osiedlania w Polsce i islamizowania Polaków i większym problemem jest (pośród religii rzecz jasna) aktualnie wojujący Kościół Katolicki - to chciałem zaznaczyć. Jednak jeśli na horyzoncie pojawią się Muzułmanie, uważam, że należy walić w mordę bez ostrzeżenia.
Jak ktoś chce wierzyć w teistycznego boga i modlić się do desek wymalowanych farbą to jego sprawa. Jak ktoś zagłosował na idiotę swego pokroju w wyborach, a teraz psioczy, że jedyne czym zajmuje sie jego gminny polityk to chodzenie po gminie z księdzem w celu pokropku, to też jego sprawa. Jak ktoś sobie chce wierzyć w patriotyzm, męczeńskie bohaterstwo oraz całą otoczkę matryrologiczną w polskiej polityce, edukacji oraz codziennym życiu, to też jego sprawa. Jak naród woli, żeby w jego kraju powstawały nowe światynie, zamiast kolejnych ośrodków akademickich oraz zaplecz naukowo-badawczych to jest to demokracja i należy uszanować taką decyzję. Jeśli Polacy chcą czuć but feudała nad sobą to niech czują. Jeśli chcą prowadzić wojnę z najbliższymi sąsiadami ze względów historycznych, nikt im tego nie broni, niech prowadzą. Zatem jeśli są w pełni świadomi swoich decyzji, to godzą się też na ekonomiczne aspekty tych decyzji. Więc niech potem tylko nie pierdolą swoim dzieciom i wnukom, że to Żydzi z kibuców pod St. Petersburgiem są wszystkiemu winni, i oni za wszystkim stoją. Niech też nie pierdolą, że nie mieli na nic wpływu oraz "nie o taką Polskę walczyli". Jeśli nie odpowiada komuś sytuacja polityczno-gospodarcza w tym kraju, droga wolna. Na świecie jest pełno bezwyznaniowych państw, które potrzebują siły roboczej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów