📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:55
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
efekty działań USraela, który wmówił światu, że Kadafi to straszny tyran.
Kadafi odstrzelony i mamy prawdziwy reżim, chaos i fale uchodźców.
grunt, że w maseczkach
sberek38 napisał/a:
efekty działań USraela, który wmówił światu, że Kadafi to straszny tyran.
Bo Kadafi, Husajn czy Assad to byli tyrani. Na swoje nieszczęście na tyle głupi żeby się nie chcieć rozliczać w dolarach za ropę, a bez tego sztucznie dmuchanego USD by chuj strzelił momentalnie.... problem polega na tym, że ta część świata inaczej jak z batem władcy na plecach nie potrafi funkcjonować. Egipt, rosja, Sudan, libia, syria czy irak (właściwie to nie licząc europy i kilku ich byłych kolonii to kurwa wszędzie). Jak tylko nie ma bata to od razu burdel...
Kozojebcy się wzajemnie orają, araby z pejsami oraz kacapy z banderowcami, zamknąć granice kupować popcorn i patrzeć jak te dzikusy się wzajemnie utylizują.
W Polsce jest tak samo tylko w więzieniu bez kamer
W Libii z tego co kojarzę to oni tam niby się podzielili na dwie części (a nawet trzy, ale ci na południu to pustynia i się nie liczą), na tych z Trypolisu (zachodnia część) i tych z Bengazi (wschodnia część), co ciekawe mają umowę co do sprzedaży ropy gdzie zyski z niej dzielą miedzy siebie, więc dopóki tam będą takie układy to raczej wielkiej wojny nie będzie, przy czym ci z zachodu mają sztamę z Turcją (która ich uratowała bo by wszystko zajął gen. Haftar ze wschodu, kiedyś współpracował z CIA, a teraz z Putinem), a ci ze wschodu z Rosją (która tam przenosi swoje zasoby z Syrii).
elim napisał/a:
raczej wielkiej wojny nie będzie, przy czym ci z zachodu mają sztamę z Turcją (która ich uratowała bo by wszystko zajął gen. Haftar ze wschodu, kiedyś współpracował z CIA, a teraz z Putinem), a ci ze wschodu z Rosją (która tam przenosi swoje zasoby z Syrii).
świat to kociołek w którzym zaczyna coraz bardziej bulgotać, anaogicznie do początku poprzedniego stulecia.
Araby to dzicz ,która musi być rządzona silną ręką. Zabicie kadafiego przez żydków z USA jedynie zdestabilizowało cały kraj, a wszystko bo to bo chciał ropke w złocie rozliczać.
Swoją drogą gdyby nie destabilizacja żydki nie dały rady by tak zalać europy dziczą z afryki.
Swoją drogą gdyby nie destabilizacja żydki nie dały rady by tak zalać europy dziczą z afryki.
Oni się tam nie pierdolą w tańcu kiedy ś w algierze widziałem jak był w porcie obtłukiwany gościu, który się ośmielił zbierać rozsypaną przy przeładunku mąkę
Powinni jebnac kilka bomb atomowych na ten kontynent. A później zalać wszystko kwasem. I zaorać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów