📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mareczex nie ma co sie spinać, loaloa oglądając ten filmik przypomniał sobie dzieciństwo;D
Skoro przestalo plakac, znaczy, ze sposob na uciszenie skuteczny. Co kraj to obyczaj :nieznaju:
"...wyrwałem chwasta a że była już cisza nocna to nie chciałem wołać klawisza, zameldowałem przy misce..."
Laola to karaluch. Nie karmcie trola.
@mielony19 Stałbyś z osraną dupą i spuszczoną głową, i udawał że nic nie widzisz - tyle byś zrobił
Chyba wam się wszystkim popierdoliły portale. Dobrze tak smarkowi mógł nie drzeć mordy
Kiedyś na Sadisticu śmieliśmy się do rozpuku z żartu o noworodku w ośmiu beczkach. Innym razem wspólnie rozmyślaliśmy czy wyżej odbije się noworodek czy arbuz. Teraz w postach z dziećmi można znaleźć tylko ból dupy albo pierdolenie o kwejku...
Ludzie tacy jak wy spierdolili ten portal do reszty. Chuj w to, że takie zachowanie jest bestialskie. Wszyscy dokładnie wiedzą, że gdyby coś takiego odbywało się w zasięgu naszego wzroku to 99% chciałoby zajebać tego kolesia. Ale do kurwy nędzy, ludzie, zrozumcie wreszcie, że to jest tylko internet. Tylko. Wyjmijcie te kije z dupy i chociaż na tej jednej stronce śmiejmy się ze wszystkiego. Gdzieś trzeba odreagować całe spierdolenie tego ludzkiego świata.
PS.Loaloa, ~Jaczuro, Dervisz, dzięki, że chociaż Wy jeszcze jesteście
Ludzie tacy jak wy spierdolili ten portal do reszty. Chuj w to, że takie zachowanie jest bestialskie. Wszyscy dokładnie wiedzą, że gdyby coś takiego odbywało się w zasięgu naszego wzroku to 99% chciałoby zajebać tego kolesia. Ale do kurwy nędzy, ludzie, zrozumcie wreszcie, że to jest tylko internet. Tylko. Wyjmijcie te kije z dupy i chociaż na tej jednej stronce śmiejmy się ze wszystkiego. Gdzieś trzeba odreagować całe spierdolenie tego ludzkiego świata.
PS.Loaloa, ~Jaczuro, Dervisz, dzięki, że chociaż Wy jeszcze jesteście
No ale nie wiem o co wam chodzi...jednego ciapaka mniej
No tak jak was starzy napierdalają tak od małego to dla was normalka...
Do czego to doszło, żeby ludzie na sadolu, spinali się z powodu czarnego humoru
mielony19 napisał/a:
i co ci koziojebco te dziecko zrobiło ? tak jestem ojcem i nie chcecie wiedziec co bym z tym skurwielem zrobił.....
Pewnie gówno, jak każdy internetowy napinacz.
A i z tym "ojcem" - rękę sobie zapłodniłeś czy jak?
Coraz więcej dobrych materiałów na sadisticu. Sadisticowi ojcowie - czy to wasze dziecko tak cierpi? Przecież to całkowicie obca istota, do tego ciapak. Gówno mu możecie zrobić, nie czaje was, po chuja tu wchodzicie?
Oby ten chuj stał się celem jakiegoś syryjskiego snajpera i resztki jego łba stworzyły mural na jakiejś oszczanej lepiance.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów