📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Motocykl ma zerowy wpływ na niszczenie dróg. Jest także łatwiejszy w parkowaniu i nie korkuje miast.
Więc dlaczego wy cioty sadistikowe tak nienawidzicie motocykli?
Nie stac was czy jaj nie macie?
NataliaW napisał/a:
Motocykl ma zerowy wpływ na niszczenie dróg. Jest także łatwiejszy w parkowaniu i nie korkuje miast.
Bo maja duzy wplyw na rozpierdalanie drzew, slupow, znakow drogowych i cudzych samochodow.
A motocyklisci jaja maja? Oni po jednej dobrej jezdzie nie maja nawet nerek
Lyttald napisał/a:
Pierdolona motopizda.
Widzę, że odezwała się następna sfrustrowana pizdabezmoto, której mama nie dała na wymarzonego komarka
hehe, ale spieliście poślady
żeby nie było nie używam jednoślada, spędziłem kupe lat w uk i tam motory mają za darmo wszystkie przejazdy mostami i tunelami (jedyna płatna infrastruktura w uk), fakt że gnojek pojechał chujowo i przyblokował gościa ale tam też są przyciski help i pewnie zaraz pojechał po wyjaśnieniu sytuacji
żeby nie było nie używam jednoślada, spędziłem kupe lat w uk i tam motory mają za darmo wszystkie przejazdy mostami i tunelami (jedyna płatna infrastruktura w uk), fakt że gnojek pojechał chujowo i przyblokował gościa ale tam też są przyciski help i pewnie zaraz pojechał po wyjaśnieniu sytuacji
Powiedzmy sobie wprost, gdyby samochody tak się mieściły, byłoby to samo
gdyby nie zbieral sie jak pizda to ruszylby pierwszy i jeszcze przyblokowal pierdzika
Przecież na bramkach były napisy cyrylicą. To chyba wszystko tłumaczy.
NataliaW napisał/a:
Fajnie fikołki fikają po pierdolnięciu. I jajka czasem przy baku zostają a kutas leci z motopizdą. Autem tak sie nie da. Zazdraszczam.
Jokerd napisał/a:
Biorac pod uwage czym sie porusza, dojechal bym skurwegosyna za pareset metrow...
Czym? Na rowerze go dogonisz? Czy miejskim na bilecie z opiekunem?
twojadziewczynajestgruba napisał/a:
Czym? Na rowerze go dogonisz? Czy miejskim na bilecie z opiekunem?
Na twojej matce
Chciales zablysnac ale obsrales pieluche.
matanza napisał/a:
Widzę, że odezwała się następna sfrustrowana pizdabezmoto, której mama nie dała na wymarzonego komarka
Przynajmniej mam matkę, a nie dwóch starych jak każdy motopedał
chico35 napisał/a:
hahah coś jeszcze kasztanie?
No pewnie - nie przestawaj zapierdalać! Z przyjemnością obejrzę tu na Sadolu twoje rozchlapane flaczki
Uprzyjemniają mi dzień, motopizdeczko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów