Biorac pod uwage czym sie porusza, dojechal bym skurwegosyna za pareset metrow...
Po co taki stres?przecież jest nagranie na bramkach i z pojazdu jako dowód na kradzież, jebnąć skurwysynowi odpowiednią karę , tak dla przykładu
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Po co taki stres?przecież jest nagranie na bramkach i z pojazdu jako dowód na kradzież, jebnąć skurwysynowi odpowiednią karę , tak dla przykładu
Dla przykładu to brazylijskie stygmaty, będzie mu się lepiej prowadzić.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettPo co taki stres?przecież jest nagranie na bramkach i z pojazdu jako dowód na kradzież, jebnąć skurwysynowi odpowiednią karę , tak dla przykładu
buahaha, sorry, ale to tak nie działa. Ty myślisz, że uuu mam nagranie, jest po sprawie. Nic nie jest po sprawie. Wpierw składasz pierdyliard wniosków, wkurwiasz się, przegrywasz nagrania na nośnik, idziesz na policję, wkurwiasz się, spisujesz zeznania, jeśli są tam ogarnięci to szybko Ci pomogą, ale jak nie, to chuj, kasy to nawet i w pół roku nie zobaczysz. A motocyklista w najgorszym wypadku zapłaci za przejazd [ewentualnie tylko i za koszty sądowe].
To pod warunkiem, że akcja w PL i Ty jesteś w PL
Za granicą to już się możesz w dupę pocałować
Tak. zamknij dupe
buahaha, sorry, ale to tak nie działa. Ty myślisz, że uuu mam nagranie, jest po sprawie. Nic nie jest po sprawie. Wpierw składasz pierdyliard wniosków, wkurwiasz się, przegrywasz nagrania na nośnik, idziesz na policję, wkurwiasz się, spisujesz zeznania, jeśli są tam ogarnięci to szybko Ci pomogą, ale jak nie, to chuj, kasy to nawet i w pół roku nie zobaczysz. A motocyklista w najgorszym wypadku zapłaci za przejazd [ewentualnie tylko i za koszty sądowe].
To pod warunkiem, że akcja w PL i Ty jesteś w PL
Za granicą to już się możesz w dupę pocałować
Przedstawiłem tylko prawne rozwiązanie, oczywiście że wolałbym opuścić szybę, wyjąć gnata i pierdolnąć serią w śmiecia
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów