...czyli zegarek sadola
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
K@%wa jak dzieciaki sobie nie radzą z takim zwykłym gównianym laserkiem/wskaźnikiem to teraz wyobrażam sobie kilku takich łosi w szkole. Współczuję nauczycielom. Z drugiej strony zajebista zabawka dla większych dzieciaków. Chcę taki zrobić.
Lepszy niż Rolex?
W kwestii mierzenia czasu, to pewnie nawet dla Casio do pięt nie dosięga, nawet dla Q&Q.
Jakby autor zobaczył zapalniczkę żarową przyklejoną na szarą taśmę do bazarowego zegarka, też by dostał potoku w gaciach i poleciał z jakimś górnolotnym hasłem.
Opanuj emocje autorze, ciekawy bajer,ale jakoś specjalnie dupy nie urywa.
W kwestii mierzenia czasu, to pewnie nawet dla Casio do pięt nie dosięga, nawet dla Q&Q.
Jakby autor zobaczył zapalniczkę żarową przyklejoną na szarą taśmę do bazarowego zegarka, też by dostał potoku w gaciach i poleciał z jakimś górnolotnym hasłem.
Opanuj emocje autorze, ciekawy bajer,ale jakoś specjalnie dupy nie urywa.
szczękoczułki napisał/a:
Lepszy niż Rolex?
.
Z bondowskich gadżetów najlepszy był inny zegarek (nie pamiętam z której części)
- A ten zegarek? - Bond
- Ten budzik z pewnością nikogo nie obudzi - Q (w środku zegarka była bomba)
- A ten zegarek? - Bond
- Ten budzik z pewnością nikogo nie obudzi - Q (w środku zegarka była bomba)
Luqas95,
Nie wiem nie potrafię znaleźć informacji, ale możesz zobaczyć podobne gadżety pewnie mają podobne, albo takie same parametry co ten zegarek. Generalnie nie ma nic super skomplikowanego w zrobieniu takiego lasera, ale gościu robi naprawdę fajne, warte uwagi i $ rzeczy np.: laser-gadgets.com/laserrifle_mk
Niektóre są na sprzedaż.
Nie wiem nie potrafię znaleźć informacji, ale możesz zobaczyć podobne gadżety pewnie mają podobne, albo takie same parametry co ten zegarek. Generalnie nie ma nic super skomplikowanego w zrobieniu takiego lasera, ale gościu robi naprawdę fajne, warte uwagi i $ rzeczy np.: laser-gadgets.com/laserrifle_mk
Niektóre są na sprzedaż.
Na Rolexa można wyrwać dupę ew. go sprzedać i mieć na kurwy
A ta latareczką to mozna co najwyżej podpalac kościoły w Norwegii
A ta latareczką to mozna co najwyżej podpalac kościoły w Norwegii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów