@lapps, już nie pierdol. Tu nie chodzi o światopogląd cyborga z przyszłości, bo jest RiGCzowy. Problem w tym, że Ozjasz skupia przy sobie młode pokolenia które wchodzą na "rynek wyborczy", a potem spuszcza ich poparcie w klopie rzucając hitlerami i lekką pedofilią. Też się dałem na tego dziada nabrać, mimo że rozczarowani ex-kuce pokroju Rafała Ziemkiewicza (który był swego czasu rzecznikiem UPR-u) ostrzegali mnie i mi podobnych, że będzie dokładnie tak, jak jest w tej chwili. Najlepiej o jego roli w systemie świadczy aktywność partii po ostatnich wyborach i przytuleniu kupy szmalu. Zamiast robić to co należy do opozycji (i co na przykład robią lewaki z Rakłem), handlują koszulkami, pierdzą w stołki, zatrudniają matki, żony i kochanki na partyjnych stołkach i wymachują szabelkami na fejsbuku, podczas gdy na szczeblu lokalnym sypią się struktury partii i spada nawet nie poparcie, a świadomość o ich istnieniu. Idę o zakład że zaraz jakiś jeden z drugim kuc się wkurwi i decyzją konwektyklu wypierdoli Korwina z partii KORWiN, bo nie będzie już mógł patrzeć na to nieróbstwo i odpierdalanie, dzięki czemu prawica wolnościowa z planktonu zamieni się, kurwa, w mikroflore, a katolewaki pospołu z postępakami dalej będą zamieniać ten kraj w montownie dla niemieckiego przemysłu i pas ziemi niczyjej na której będą mogły rozpędzić się ruskie czołgi.