📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czekaj a czy ja nie slyszalem albo widzialem po internetach "ratujmy dziki!" Zakaz odstrzału. Sie nie dziwie że niemcy stawiaja ploty na granicy z polska.
Miasta i gminy nic z tym nie robią bo dziki należą do skarbu państwa... Niebawem to dzika częściej spotkasz niż bezdomnego psa
500+ wpadło na konto.
Lecą całą familiadą na galerię a potem na Maka.
Lecą całą familiadą na galerię a potem na Maka.
Moje miasto takie dziwne.
Jak by nie były karmione przez myśliwych to by nigdy do miasta nie przyszły.
Gilera1231 napisał/a:
Jak by nie były karmione przez myśliwych to by nigdy do miasta nie przyszły.
Ale pierdolisz śmiecie, co ma dokarmianie zwierzyny w lasach pokarmem typu burak ćwikłowy, jabłka itp do ich obecności w mieście, to nie jest lis który buszuje po miejskim śmietniku....
W lasach wycinka drzew ostatnimi laty tutaj po prostu widzę bo mieszkam praktycznie w lesie, idzie w zastraszającym tempie. Lasy są wycinane, budowane są osiedla coraz bliżej terenów zalesionych...człowiek wkracza na teren zwierzyny....20 lat temu nie było problemu bo tam gdzie on teraz występuje kiedyś był las/ pole czy inne nieużytki....
BanyKaszana221 napisał/a:
Moje miasto takie dziwne.
u mnie w Olsztynie w całe nie lepiej... chociaż Olsztyn to i tak taka duża wioska w województwie Wiejsko-Murzyńskim :/
no co...?? Pies pasterski...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów