18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zejin 2011-07-06, 10:50 3
Nie wnikam w sens tejże akcji i nie zamierzam.
Zgłoś
~Beniu_Beniu 2011-07-06, 10:52 3
Leśny dzban to chyba jakieś wino typu mózgojeb.
Zgłoś
nordland88 2011-07-06, 11:11 3
Nigdy nie zapomnę tego charakterystycznego uchwytu leśnego dzbana
Zgłoś
erotyczny 2011-07-06, 11:47
i łopatka siarki...

"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować"

"Wkurwiają mnie wielkie PODPISY"
Zgłoś
kamil666000 2011-07-06, 11:52
@Beniu_Beniu Brawo
Zgłoś
RmX 2011-07-06, 16:28
coś w stylu Komandos i Amareno z biedronki
Zgłoś
djbii 2011-07-06, 19:48 1
Nie waż się porównywać Komandosa do Amareny. Toż to hańba tak wytrawny trunek jak Komandos przyrównywać miernej Amarenie.
Zgłoś
Dannyk 2011-07-06, 21:11
chłopaki chyba jeszcze przed wypiciem tego wina
Zgłoś
krzkus6661991 2011-07-06, 21:31 1
djbii napisał/a:

Nie waż się porównywać Komandosa do Amareny. Toż to hańba tak wytrawny trunek jak Komandos przyrównywać miernej Amarenie.

Moc w tobie wielka młody padawanie!!! Rzeczy mądre mówisz!
Zgłoś
Takewon 2011-07-06, 23:19
Kiedyś w lodówce zostawiłem, to mama myślała że Danone nowy smak wypuścił i chciała sobie wlać a tu klops
Zgłoś
arekedi 2011-07-07, 12:49
leśny dzban dobry trunek...
Zgłoś
WiecznyWedrowiec 2011-07-15, 23:21
dobra....za glupi jestem...ale gdzie tu jest sadisticowe...albo niech chciaz smieszne
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów