w żabce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Leśny dzban to chyba jakieś wino typu mózgojeb.
Nigdy nie zapomnę tego charakterystycznego uchwytu leśnego dzbana
i łopatka siarki...
"Wkurwiają mnie wielkie PODPISY"
djbii napisał/a:
Nie waż się porównywać Komandosa do Amareny. Toż to hańba tak wytrawny trunek jak Komandos przyrównywać miernej Amarenie.
Moc w tobie wielka młody padawanie!!! Rzeczy mądre mówisz!
Kiedyś w lodówce zostawiłem, to mama myślała że Danone nowy smak wypuścił i chciała sobie wlać a tu klops
dobra....za glupi jestem...ale gdzie tu jest sadisticowe...albo niech chciaz smieszne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów