Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proszę, usuńcie ten film.
strzelać, robić kwity, szkolić się, co to za sadol co by zastrzelić nie umiał (wiem , wiem cześć ma problem wyjść z piwnicy, ale chuj z nimi, to nie grupa wsparcia dla spierdolin)
Przez takich dziadów będzie coraz trudniejszy dostęp do broni bo nie ma co ukrywać że większość społeczeństwa to zjeby
jak juz ty naczelny zjebie nie zrobisz pozwolenia to swiat bedzie lepszy
jak juz ty naczelny zjebie nie zrobisz pozwolenia to swiat bedzie lepszy
No widzisz idioto mam i to kilkanaście lat
No widzisz idioto mam i to kilkanaście lat
to takiej popierdolonej bolszewickiej kurwie jak ty powinno sie odebrac w pierwszej kolejności
to takiej popierdolonej bolszewickiej kurwie jak ty powinno sie odebrac w pierwszej kolejności
Polecam jechać na urlop do Choroszczy skoro jedyną twoją opcją frustracie na dowartościowanie się jest wyzywanie tych, których w twoim przekonaniu nie są w stanie cię dosięgnąć😉
Polecam jechać na urlop do Choroszczy skoro jedyną twoją opcją frustracie na dowartościowanie się jest wyzywanie tych, których w twoim przekonaniu nie są w stanie cię dosięgnąć😉
co ty tam sie jeszcze faflunisz chora psychicznie spierdolino ? chcesz ludziom zakazywac posiadania broni to tobie pierwszemu komunistyczny gnoju powinni zakazac
co ty tam sie jeszcze faflunisz chora psychicznie spierdolino ? chcesz ludziom zakazywac posiadania broni to tobie pierwszemu komunistyczny gnoju powinni zakazac
Uuu czytanie ze zrozumieniem też leży także na cito👇🏻
Uuu czytanie ze zrozumieniem też leży także na cito👇🏻
Napisales ze wiekszosc spoleczenstwa to zjeby i chcesz im zakazywac mozliwosci przejscia legalnej sciezki ubiegania sie o bron. Teraz odwracasz kota ogonem piszac mi ze powinienem udac sie do Choroszczy na badania. Jestes jebanym smieciem o naturze bolszewickiej, ktora ocenia ludzi przez pryzmat tego jaki sam jestes zjebany. Natomiast to ze dali ci pozwolenie na bron tylko swiadczy o tym ze system kuleje. Co do twojego straszenia , że mnie znajdziesz ? dzieciaku to znajdz zapraszam , razem z tą bronią którą rzekomo posiadasz ...
Napisales ze wiekszosc spoleczenstwa to zjeby i chcesz im zakazywac mozliwosci przejscia legalnej sciezki ubiegania sie o bron. Teraz odwracasz kota ogonem piszac mi ze powinienem udac sie do Choroszczy na badania. Jestes jebanym smieciem o naturze bolszewickiej, ktora ocenia ludzi przez pryzmat tego jaki sam jestes zjebany. Natomiast to ze dali ci pozwolenie na bron tylko swiadczy o tym ze system kuleje. Co do twojego straszenia , że mnie znajdziesz ? dzieciaku to znajdz zapraszam , razem z tą bronią którą rzekomo posiadasz ...
No po prostu nie umiesz czytać ze zrozumieniem i tyle, a w dodatku coś nie do końca akuku z tobą więc nie wiem po co brniesz w ten temat skoro nie masz szans byś przeszedł badania z wynikiem pozytywnym. Podsumowując-system w kraju działa dobrze, bo tacy ludzie jak ty nie dostaną legalną ścieżką broni palnej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów