wiadomosci.wp.pl/kat,89914,title,Politycy-o-prof-Piotrze-Glinskim-To-k...
jeśli chodzi o poparcie tej kandydatury to przeciw są byli pzprowcy, narkomani i zboczeńcy, wiejskie dziwki polityczne oraz oczywiście wermachtowscy słudzy kremla
w podobnej sytuacji 5 lat temu pewien człowiek miał honor i podał swój rząd do dymisji
niestety będziemy zakładnikami Przestępczej Organizacji przez następne 3 lata wzrostów cen, podatków i bezrobocia
Dziękujemy, lemingi, to żeście nas ujebali
w podobnej sytuacji 5 lat temu pewien człowiek miał honor i podał swój rząd do dymisji
niestety będziemy zakładnikami Przestępczej Organizacji przez następne 3 lata wzrostów cen, podatków i bezrobocia
Po tych 3 latach, gwarantuje Ci następne 4 rządów PO.
Więc nie masz na co czekać oszołomie.
Cosik w tle charczy permanentnie. Jarek z Tadkiem toruńskim? Z jakiego powodu? Czyżby geotermia, tudzież uczelnia, za circa about 2500 zł semestrowo?
pewien volksdeutsch płacił 4500 za semestr studiów córki katariny
Po tych 3 latach, gwarantuje Ci następne 4 rządów PO.
Więc nie masz na co czekać oszołomie.
leming się zapluł ojojojoj a do następnych faktów jeszcze 20h zostało, gdzie on teraz znajdzie ukojenie bez dostępu do telewizyjnego świata zielonej wyspy
".............
..............................
A ja myślałem że Piś na czele z jedynym prawdziwym wodzem zrobili to dla tego że nie dostali kasy ( naszej ) za kampanie i byli by w plecy kilkanaście Baniek ale dzięki tobie wiem że Jarek ( jak każdy polityk z prawicy i lewicy ) jest uczciwy i zrobił to dla dobra narodu , a ten niewdzięczny naród tak mu się odpłacił .
Co do tego disko polo Rydzyka to piwa nie dam , lepsze piosenki słyszałem w remizie na weselu u szwagra
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów