Polski historyk, znawca okresu okupacji niemieckiej, a potem sowieckiej o obchodach rocznicy Powstania Warszawskiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Typ pierdoli kocopoły! Nie kwestionuje tego że się zna na historii ale to są przecież polityczne piedry a nie historia. Ja pierdole koleś próbuje usprawiedliwiać to że ktoś robi trzodę na obchodach powstania! Na uroczystościach państwowych powinni być przedstawiciele państwa (wybrani w demokratycznych wyborach, czy się to komuś podoba czy nie) i chuj! Dziękuję dobranoc.
Kutarate-Miszcz napisał/a:
Typ pierdoli kocopoły! Nie kwestionuje tego że się zna na historii ale to są przecież polityczne piedry a nie historia. Ja pierdole koleś próbuje usprawiedliwiać to że ktoś robi trzodę na obchodach powstania! Na uroczystościach państwowych powinni być przedstawiciele państwa (wybrani w demokratycznych wyborach, czy się to komuś podoba czy nie) i chuj! Dziękuję dobranoc.
Wysłuchaj jeszcze raz wypowiedzi pana Leszka to może zrozumiesz dlaczego powiedział to co powiedział. Trzeba tylko się wysilić odrobinkę i włączyć myślenie
Wstyd mi, że brak mi odwagi żeby zgodnie z sumieniem, sądzić tych, którzy zdradzają mój naród.... Gdybym tylko miał więcej odwagi... odrobinę... budował bym teraz szubienicę....był bym bohaterem...
W temacie
tygodniklisickiego.pl/wojciech-wybranowski-komu-przeszkadzal-wieniec-od-kibicow/
"Gdy pod pomnik Piłsudskiego podeszła delegacja na czele z prezydentem Komorowskim, jeden z towarzyszących mu urzędników usiłował odwrócić kibicowski wieniec tak, by – jak mówią – w mediach wyglądało, iż nikt oprócz prezydenta kwiatów nie złożył." Tak relacjonuje to jeden z kibiców obecnych na miejscu.
tygodniklisickiego.pl/wojciech-wybranowski-komu-przeszkadzal-wieniec-od-kibicow/
"Gdy pod pomnik Piłsudskiego podeszła delegacja na czele z prezydentem Komorowskim, jeden z towarzyszących mu urzędników usiłował odwrócić kibicowski wieniec tak, by – jak mówią – w mediach wyglądało, iż nikt oprócz prezydenta kwiatów nie złożył." Tak relacjonuje to jeden z kibiców obecnych na miejscu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów