10-10-2019 Warszawa Leszek jest niepełnosprawny. Znalazł się w parku w pobliżu pl. Piłsudskiego gdzie chciał skorzystać z toalety
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda ze nie ma poczatku jak Leszek wulgarnie wyzywa kobiety w parku, zmieniło by to obraz filmu
Leszek dupą świecił w parku i pretensje do świata że smutni panowie w mundurach się pojawili? Co z tą Polską...
HAL9000/2 napisał/a:
oczywwiście nagranie ucięte, bez początku bo pan leszek to chodząca niewinność który swoją tylko obecnością spowodował interwencję patrolu... ale z drugiej strony za hot pursuit za wózkiem dla inwalidów piwo..
Z tą chodzącą niewinnośćą to dojebałeś
fajnie w tej warszawie macie:5-ciu na jednego kaleke. w Krakowie gonią pałąrzy z maczetami.U nas na śląsku jak jedzie radiowóz to kierowca patrzy na wprost i tylko na wprost.Obok siedzi drugi i patrzy na zegary i tylko na zegary.No chyba że jadą młokosy ale to zaraz jest prośba o legitymację,imię i nazwisko i młody uczy się że na nikiszowcu nie ma co wysiadać z radiowozu a co dopiero spisywać za picie piwa.
Skończcie z tym pieprzeniem, że 5 policjantów do jednego, bla, bla, bla... Pewnie byli na miejscu to podeszli. Nie raz już były sytuacje nagrane i wrzucane na sadola, jak jeden seba się rzuca i dwóch policjantów go musi przybić do gleby, a wokół awanturują i zbierają się jego kumple. Dodatkowa obstawa stara się uspokoić gapiów i tłum.
Dziad zamiast się wylegitymować to pierdoli o łazience i spierdala, kurwa brawo dla debila. Czynności zajęłyby mu dwie minuty i wszyscy by się rozeszli, ale stawia się i robi problem pomimo uprzejmości funkcjonariuszy, to idą wszyscy razem, bo nie wiadomo co się zaraz wydarzy, np. jakby właśnie zaczął im spierdalać tym wózkiem.
A to pierdolenie, że policja nie pomaga z menelami i sebami pod oknem. Jak podjedzie patrol dwuosobowy to nie rzucą się na 8 pijanych debili bez obstawy. Zanim przyjedzie obstawa to też najczęściej towarzystwo spierdoli przed psami i sprawa się sama rozwiązuje. Co innego by było, gdyby policja mogła typów odstrzelić w obronie własnej bez zagrożenia pierdlem. Dajcie im kurwa body camy, będzie więcej materiałów na sadola i mniej patoli jednocześnie. Win-win.
Dziad zamiast się wylegitymować to pierdoli o łazience i spierdala, kurwa brawo dla debila. Czynności zajęłyby mu dwie minuty i wszyscy by się rozeszli, ale stawia się i robi problem pomimo uprzejmości funkcjonariuszy, to idą wszyscy razem, bo nie wiadomo co się zaraz wydarzy, np. jakby właśnie zaczął im spierdalać tym wózkiem.
A to pierdolenie, że policja nie pomaga z menelami i sebami pod oknem. Jak podjedzie patrol dwuosobowy to nie rzucą się na 8 pijanych debili bez obstawy. Zanim przyjedzie obstawa to też najczęściej towarzystwo spierdoli przed psami i sprawa się sama rozwiązuje. Co innego by było, gdyby policja mogła typów odstrzelić w obronie własnej bez zagrożenia pierdlem. Dajcie im kurwa body camy, będzie więcej materiałów na sadola i mniej patoli jednocześnie. Win-win.
Witam, znalazłem filmik uciekającym Leszkiem inwalidą, chwilę przed tym co było na tym zamieszczonym przez Oso.
Leszek wkracza w 2 połowie.
Leszek wkracza w 2 połowie.
Na kiego chuja mu ta pelerynka? Ma wewnętrzna potrzebę pozorować na superbohatera? jakiś kurwa zjeb z ciśnieniem na "zaistnienie" ...
HAL9000/2 napisał/a:
Na kiego ch*ja mu ta pelerynka? Ma wewnętrzna potrzebę pozorować na superbohatera? jakiś k***a zjeb których nie brakuje...
nie wiem, może mu w plecki zimno.
chciałeś początek akcji więc masz.
a teraz jak już ktoś ostatnio wspomniał, poluzuj klin w rajstopkach i daj zasłużone piwo ;]
jan.rzut napisał/a:
chciałeś początek akcji więc masz.
daj zasłużone piwo ;]
A gdzie napisałem że chcę jakiś zasrany początek? napisałem że nie ma początku a nie że mnie on interesuje fajfusie...
Żebrakami gardzę...
HAL9000/2 napisał/a:
A gdzie napisałem że chcę jakiś zasrany początek? napisałem że nie ma początku a nie że mnie on interesuje fajfusie...
Żebrakami gardzę...
fajfusa to Ci tatko zapodawał, bo wyrosłeś na wyjątkowego tłumoka.
nie mogłeś zostawić osobnego tematu?
jan.rzut napisał/a:
fajfusa to Ci tatko zapodawał, bo wyrosłeś na wyjątkowego tłumoka.
nie mogłeś zostawić osobnego tematu?
Pięknie sobie w stopę strzeliłeś myśląc ze jestem moderatorem od scalania tematów. Do takiego "tłumoka" jak ty to mi sporo brakuje...
Leszek powinien pałami po nogach dostać... Aaabcxekaj Leszek grubas nie chodzi... To po tym jebanym garbie i pierdolony tucznik nauczyłby się kultury albo zaczął jakac dla mnie lepiej jakby jeszcze większe upośledzenie by załapał cwaniaczek jeden to samo "opiekun"... Do wora, a wór do jeziora
McQurwa napisał/a:
Dobrze że nie darł gęby KOSTYTUCJA!
Leszek to raczej typ "inteligenta"-dyskutanta z prawicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów