10-10-2019 Warszawa Leszek jest niepełnosprawny. Znalazł się w parku w pobliżu pl. Piłsudskiego gdzie chciał skorzystać z toalety
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
oczywwiście nagranie ucięte, bez początku bo pan leszek to chodząca niewinność który swoją tylko obecnością spowodował interwencję patrolu... ale z drugiej strony za hot pursuit za wózkiem dla inwalidów piwo..
A tam, czesto mam tak, że mega mi się chce srać czy sikać poza domem, a kibla nie ma, z 10 lat temu nawet tak źle było, że pod blokiem troszeczke popusciłem w gacie, ale jakoś nie wpadłem na pomysł, żeby w parku przy ludziach wypinać dupę, to nie Niemcy, żeby patrzeć jak ktoś sra na ulicy po drodze do pracy.
A tak poza tym, to śmieszny policjant, taki rudy cwaniaczek typowy "ohoo, no dobrze, ohoo".
A tak poza tym, to śmieszny policjant, taki rudy cwaniaczek typowy "ohoo, no dobrze, ohoo".
Co się czepia tych 5-ciu policjantów?
Wszystko zgodnie z procedurami:
2-óch trzyma za nogi, 2-óch za ręce, a jeden za fujarę.
Wszystko zgodnie z procedurami:
2-óch trzyma za nogi, 2-óch za ręce, a jeden za fujarę.
Dobrze że nie darł gęby KOSTYTUCJA!
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Jebał Leszka i cwaniaka opiekuna. Panowie policjanci pełna kultura, a i tak jak zawsze źle, Janusze tylko gadają po h.. ta policja a sami pierwsi dzwonią. A w nagrodę powinni Leszkowi wentylki z kół zabrać a opiekuna do suki i na wycieczkę.
Ciekawe, że jak dresi i inne patryjoty polskie rozdupcają pod moim blokiem ogródek dla dzieci - rzucają flaszkami, sraja i szczają w piaskownicy, łamią ławki (pewnie lewackie) i się dzwoni po policję to albo w ogóle nie przyjadą albo czekają za rogiem jak swołocz się rozejdzie albo podejdą to ich przepraszają za interwencję - dają dopić piwko w spokoju i się rozejść a tu nagle jakiś inwalida popierdolony sra w parku a się psów z połowy miasta naleciało jak do suki w rui.
Ten kraj jest kompletnie odjebany. Tu jest każdego dnia oposit dej.
-Ernest Hemingway
Ten kraj jest kompletnie odjebany. Tu jest każdego dnia oposit dej.
Jebał Leszka i cwaniaka opiekuna. Panowie policjanci pełna kultura, a i tak jak zawsze źle, Janusze tylko gadają po h.. ta policja a sami pierwsi dzwonią. A w nagrodę powinni Leszkowi wentylki z kół zabrać a opiekuna do suki i na wycieczkę.
Chyba pojebany jesteś. Płace podatki na tych baranów, to wymagam od nich jakiegoś poziomu. A to zwyczajne pizdy, nie policjanci(jak 3/4 polskiej policji).
TB303 napisał/a:
Chyba pojebany jesteś. Płace podatki na tych baranów, to wymagam od nich jakiegoś poziomu. A to zwyczajne pizdy, nie policjanci(jak 3/4 polskiej policji).
Bo ja płacę więc wymagam. Daj mnie Grażyna mnie się należy. Janusz kur,,, jego była mać...
tkubiak napisał/a:
Bo ja płacę więc wymagam. Daj mnie Grażyna mnie się należy. Janusz kur,,, jego była mać...
Bo tak jest, nie ma nic za darmo. A jak jesteś frajer, to twoja sprawa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów