📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak dla mnie nie ma beki. Beka z bambusów żyduchów czy kozojebców jest spoko ale mimo wszystko człowiek jest człowiekiem i z nieszczęścia innych nie powinno się śmiać
wiem że zaraz dostane pocisk jak skurwysyn ale mam to w dupie:) pis joł
wiem że zaraz dostane pocisk jak skurwysyn ale mam to w dupie:) pis joł
Malutkie te ludzie jakieś.
Wersja z Norwegii:
"Let the bodies hit the fiord"
"Let the bodies hit the fiord"
jak amerykańce kiedyś trafią na sadistica to skończy się to misją pokojową i ochroną praw człowieka...
Zajebiste, piweczko leci! Niestety nie w rocznicę tego teledysku..
Sadol sadolem, ale imo lekka przesada...można wrzucać rozrywanie bambusów czy innych ciapatych, można toczyć bekę z ludzi, którzy przez swoją głupotę sami się eliminują, ale wkręcać taką nutę do takiego filmu? Przesada...nie to, żebym miał jakiś ból dupy, żebyście mi tu z maścią nie wyjechali...po prostu zaznaczam, że owy temat jest z lekka niesmaczny. Nawet jak na sadola...
Obama nie ma poparcia do ataku na Syrię/Iran? Trzeba więc je zbudować!
Obstawiamy gdzie będzie następny 'zamach':
a) Empire State Building - Nowy Jork
b) Golden Gate Bridge - San Francisco
c) Time Square - Nowy Jork
d) U.S. Bank Tower - Los Angeles
e) Space Needle - Seattle
f) United States Capitol - Washington D.C.
g) Transamerica Pyramid - San Francisco
h) Cowboys Stadium - Arlington
Tym szczęśliwcom co uda się trafić, otrzymają możliwość kupna biletu na samolot właśnie w to miejsce! Z arabskojęzyczną obsługą przeszkoloną przez samo CIA! Nie zwlekaj! Zarezerwuj już dziś miejsce w pierwszym rzędzie!
Obstawiamy gdzie będzie następny 'zamach':
a) Empire State Building - Nowy Jork
b) Golden Gate Bridge - San Francisco
c) Time Square - Nowy Jork
d) U.S. Bank Tower - Los Angeles
e) Space Needle - Seattle
f) United States Capitol - Washington D.C.
g) Transamerica Pyramid - San Francisco
h) Cowboys Stadium - Arlington
Tym szczęśliwcom co uda się trafić, otrzymają możliwość kupna biletu na samolot właśnie w to miejsce! Z arabskojęzyczną obsługą przeszkoloną przez samo CIA! Nie zwlekaj! Zarezerwuj już dziś miejsce w pierwszym rzędzie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów