A tak o, na podwieczorek. Kto wygra?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie dam piwa bo mi go szkoda dlatego, że piszczy..... wiem wiem teraz mnie zjedziecie
mi tez go szkoda nie rowna walka lew to frajer
za krótkie . ALe trzeba przyznać temu małemu, że ma jaja skurwiel
nie szczurowate tylko mangusta ziom
taki szczur z Afryki
taki szczur z Afryki
popielniczka88 napisał/a:
wiem wiem teraz mnie zjedziecie
Chciałbyś!!! Pedryli to Ty tu nie szukaj.
lew to jedyny kot którego lubie, ba nawet mam skurwiela na pulpicie ;p
Jeżeli ta mangusta nie jest częścią większego stada, które opiekuje się sobą wzajemnie to zdechnie.
Jeżeli w ranę wda się zakażenie to zdechnie.
Jeśli kości nie zrosną się właściwie to zdechnie.
Chujowa perspektywa tak czy inaczej
Jeżeli w ranę wda się zakażenie to zdechnie.
Jeśli kości nie zrosną się właściwie to zdechnie.
Chujowa perspektywa tak czy inaczej
Po prostu znalazł sobie kociak zabawkę, widać że się nudzi a nie jest głodny
Tygryskę?
Męczenie zwierząt to jest jak się jakiś kretyn znęca nad psem dla zabawy. To jest natura i nie ma się co bulwersować - my też zabijamy, żeby jeść. Jeden z powodów, dla których nie wierzę w żadnego boga/żadnych bogów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów