A tak o, na podwieczorek. Kto wygra?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dam piwa bo mi go szkoda dlatego, że piszczy..... wiem wiem teraz mnie zjedziecie
mi tez go szkoda nie rowna walka lew to frajer
za krótkie . ALe trzeba przyznać temu małemu, że ma jaja skurwiel
nie szczurowate tylko mangusta ziom
taki szczur z Afryki
taki szczur z Afryki
popielniczka88 napisał/a:
wiem wiem teraz mnie zjedziecie
Chciałbyś!!! Pedryli to Ty tu nie szukaj.
lew to jedyny kot którego lubie, ba nawet mam skurwiela na pulpicie ;p
Jeżeli ta mangusta nie jest częścią większego stada, które opiekuje się sobą wzajemnie to zdechnie.
Jeżeli w ranę wda się zakażenie to zdechnie.
Jeśli kości nie zrosną się właściwie to zdechnie.
Chujowa perspektywa tak czy inaczej
Jeżeli w ranę wda się zakażenie to zdechnie.
Jeśli kości nie zrosną się właściwie to zdechnie.
Chujowa perspektywa tak czy inaczej
Po prostu znalazł sobie kociak zabawkę, widać że się nudzi a nie jest głodny
Tygryskę?
Męczenie zwierząt to jest jak się jakiś kretyn znęca nad psem dla zabawy. To jest natura i nie ma się co bulwersować - my też zabijamy, żeby jeść. Jeden z powodów, dla których nie wierzę w żadnego boga/żadnych bogów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów