18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Lew, król zwierząt
zły_eryk • 2010-09-28, 20:25
Lew, król zwierząt wychodzi z kalendarzykiem i długopisem na sawannę.
Spotyka żyrafę:
"Pani Żyrafa, nieprawdaż? Zjem panią w poniedziałek na obiad" - i notuje w kalendarzyk. Żyrafa otworzyła już pysk, chce zaprotestować, lecz cóż, król zwierząt, nic to nie pomoże... Z łezką w oku odchodzi.
Lew spotyka zebrę:
"Aaa, Pani Zebra, zaraz, zaraz.." wertuje kalendarzyk - "tak, środowa kolacja jeszcze jest nie zamówiona. Więc spożyje panią w środę na kolacje". Zebra chce protestować, lecz ze ściśniętego gardła nie może wydać głosu. Szlochając odchodzi.
Zbliża się wesoło kicający zajączek.
"Pan Zając, jeśli się nie mylę. Więc ja zjem pana jutro na podwieczorek" - i notuje w kalendarzyku.
- "To ja pana pierdole!"
- "Aa, to ja pana skreślam.."

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mrrr... rrrr... rrrr... 2010-09-29, 8:09 9
Jak dla mnie kawał z serii:
Siedzi baba na drzewie a dziadek też ma ziemniaka.
Ale może się komuś spodoba
Zgłoś
bloodwar 2010-09-29, 17:18 1
Siedzi kalafior na słońcu a tu mydło
Do dupy ten kawał, tak samo jak mój
Zgłoś
Dalione 2010-09-29, 21:59
No tak.. Pośmiaaaliśmyy się...
Zgłoś
Neiwiem 2010-09-29, 21:59 1
przaśny żart, szkoda że nie rozumiem ;|
Zgłoś
fadamaka 2010-09-29, 22:08 37
Lew zakazał ruchać padlinę. Karą miała być śmierć.
Po wprowadzeniu zakazu w życie idzie sobie niedźwiedź przez łąkę. Patrzy, a tu leży sarna wypięta tyłeczkiem. Podbiega do niej i widzi , że nieżywa. Chwilę się wahał, ale nikogo w pobliżu nie było, więc szkoda byłoby taki tyłeczek przepuścić.
Zapina sobie sarenkę w najlepsze, aż tu nagle klepie go lew po ramieniu i mówi:
-Jak to niedźwiadku padlinkę posuwasz?
Niedźwiedź na to:
-Jak boga kocham na chuju mi padła !!!
Zgłoś
iceberg 2010-09-29, 22:39

"There is a Chair, the chair walk, a with a shoes, la la la la la, it walk on the street, the chair is a walking! Yess."
Zgłoś
ungubungu 2010-09-29, 23:43 21
Lew zwołuje wszystkie zwierzęta z dżungli na zebranie.
-Nudzi mi się, więc każde zwierzę ma mi opowiedzieć dowcip. Jeżeli ktoś się nie będzie śmiał, to rozpierdolę opowiadającego. Zebra zaczynasz.
Zebra opowiada dowcip, wszyscy się śmieją oprócz żółwia. Więc lew rozpierdala zebrę.
Następna małpa.
Opowiada dowcip, wszyscy się śmieją tylko żółw dalej nic. Więc małpa rozszarpana...
Potem po kolei lew rozpierdala słonia, papugę, węża... Bo żółw dalej się nie zaśmiał...
Do opowiadania podchodzi hiena. Trzęsie się ze strachu, ale zaczyna opowiadać.
W połowie dowcipu hieny, żółw wybucha śmiechem.
Lew się na niego patrzy jak na głupka i się pyta:
-Żółw, pojebało Cię? Z czego Ty się śmiejesz?
Żółw na to:
-Hahahahahaha! Dowcip zebry rozpierdala!
Zgłoś
riffa 2010-09-30, 5:04 3
Spaliles dowcip przez internet.

Czytalem to juz dawno temu tylko, ze zwierzeta po wpisaniu na liste tlumaczyly sie, ze tylko sie pozegnaja z rodzina, zeby im dal troche wiecej czasu, a krolik czy cokolwiek bylo na koncu
"Sluchaj stary, a nie moglbys mnie skreslic?"
"Nie ma problemu"
Zgłoś
Krysteeek 2010-09-30, 11:55 2
a takiego chuja! FEJK! na sawannie nie popierdalają zajączki!
A w ym drugim kawale gdzie na sawannie niedźwiedź? Może jeszcze polarny...
Zgłoś
Dziki_Chrzan 2010-09-30, 17:42
Jak zawsze, kawały w komentarzach lepsze niż pierwszy post.

@riffa - niekoniecznie spalił... Wiadomo, że kiedy się kawał opowiada to każdy coś przekręca itp, dlatego on mógł go zobaczyć w takiej formie. Nigdzie nie jest powiedziane, że twoja wersja jest jedyna i inne to spalone...
Chociaż i tak lepszy:)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem