jak bylo to trudno ale nie znalazlem
jak bylo to trudno ale nie znalazlem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
twoj podpis jest nie na miejscu . Wypuszczajac tego lwa wyrzadzili mu najwieksza krzywde jaka mogli . Kociak nie upoluje se nic , dostanie wpierdol od innego kociaka bo pewnie wpieprzy sie mu na terytorium lowieckie ... no i nie porucha .... chyba ze truchlo
najpierw to obejrzyj debilu a pozniej coś napisz
btw, znów (chciaż jak widać nie tak dawno) amerykańce pokazują- chyba jako jedyni (? nie jestem pewny)- że tylko oni potrafią dbać o zwierzęta i ratować im życie, może sa to tylko wyjątki jednak tak czy inaczej udziału podczas ratowania ludzi innych nacji nie widziałem tym bardziej żadnego udokumentowanego przypadku...
ziutek11113, zanim się wypowiesz obejrzyj albo przeczytaj a nie same śmieci wypisujesz- chcesz sobie nabić licznik postów czy jaki chuj?
ze ja? wtf? oglądalem to i nie wiem o co ci chodzi
A historia piękna.
Ziutek sądzę, że krzysiowi się pomyliło I miał na myśli tego gimbusa Jihada.
A historia piękna.
no teraz wszystko jasne
a i kurwa owszem nie obejrzalem calego ;p Bambi Gimbusem nazywaj kolegow badz powiec swojej rodzicielce czemu sie jebla z gimbusem ze gimbus wylazl :O paradoXX
ja pierdole, wez wyjdz
Mocno mi tu zapodaje jakąś katolską propagandą - miłość, tolerancja i te rzeczy. A ja generalnie nie toleruję tolerancyjnych ludzi.
to nie jest zadna propaganda, mozesz zobaczyc sobie na youtube, bardzo duzo o tym jest
Mocno mi tu zapodaje jakąś katolską propagandą - miłość, tolerancja i te rzeczy. A ja generalnie nie toleruję tolerancyjnych ludzi.
jesteś jakiś uprzedony czy upośledzony? to, ze proboszcz miał kotka u siebie to nie świaczy o propagandzie. zastanów się co piszesz i upuść z tonu.
jesteś jakiś uprzedony czy upośledzony? to, ze proboszcz miał kotka u siebie to nie świaczy o propagandzie. zastanów się co piszesz i upuść z tonu.
post napisany w sadystycznym stylu pewnie dla beki bo na taki wyglada ale znowuz green piece of shit sie zainteresowalo
czy jesteś ograniczony umysłowo żeby do wszystkiego stosować podział i we wwszystkim widziec jakies ukryte znaczenie i przesłanie które jest w tekście? to że ktoś napisał żeby podarować komuś trochę szczęścia czy przyjaźni to nic złego- TO CAŁKIEM NORMALNE- i prawdopodobnie to była inicjatywa autora- tylko i wyłącznie po to by film szedł dalej w świat. widać że mam serce z kamienia i nie myślisz pozytywnie o innych ludziach. Ja choć jestem menda i świnia lubie czasami jak jest komuś przyjembnie i powiedziec miłe słowo. Ty pewbnie widziałbyś w tym tylko podstęp( może chce kogoś wciągnąć do jakiejś sekty albo do piwnicy żeby zabić) albo popisówke. inaczej tego nie można wytłumaczyć
Podsumowując- ktoś chciał zrobić komuś przyjemność i pokazać ze przyjaźń prawdziwa jest szczera i trwa wiecznie a ty zrobiłęś z tego katolicką propagande?!
następnym razem się zastanów albo dorośnij.
skoro tak sądzisz.. to przeczytaj to samo. napiszę ubeirając tekst w całkiem inne słowa...
czy jesteś ograniczony umysłowo żeby do wszystkiego stosować podział i we wwszystkim widziec jakies ukryte znaczenie i przesłanie które jest w tekście? to że ktoś napisał żeby podarować komuś trochę szczęścia czy przyjaźni to nic złego- TO CAŁKIEM NORMALNE- i prawdopodobnie to była inicjatywa autora- tylko i wyłącznie po to by film szedł dalej w świat. widać że mam serce z kamienia i nie myślisz pozytywnie o innych ludziach. Ja choć jestem menda i świnia lubie czasami jak jest komuś przyjembnie i powiedziec miłe słowo. Ty pewbnie widziałbyś w tym tylko podstęp( może chce kogoś wciągnąć do jakiejś sekty albo do piwnicy żeby zabić) albo popisówke. inaczej tego nie można wytłumaczyć
Podsumowując- ktoś chciał zrobić komuś przyjemność i pokazać ze przyjaźń prawdziwa jest szczera i trwa wiecznie a ty zrobiłęś z tego katolicką propagande?!
następnym razem się zastanów albo dorośnij.
a teraz idac tokiem twojego rozumowania uwaga !!!
nie bedzie obelg
wyrazilem swoje zdanie jak ty wiec zetrzyj kupe z ust i usiadz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów