18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:47
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 6:11
Lew zabija 3 lwiątka
Alonso • 2012-08-28, 12:23
Nowy narzeczony mamusi nie chciał wychowywać dzieci, które miała z innym lwem. Szybko rozwiązał problem.

Akcja od 0:51
Zgłoś
siwy989 2012-08-28, 12:42 2
Ja się pytam gdzie byli rodzice jak się działa krzywda dzieciakom???

Zgłoś
siedlik 2012-08-28, 13:04 49
To w Sosnowcu maja lwy ?
Zgłoś
~tip.top 2012-08-28, 13:11 9
Stwierdził, że nie będzie płacił alimentów

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
_................_ 2012-08-28, 14:13 25
Jakie biedne kotki.

A tak na poważnie, samce lwów po przejęciu dominacji nad samicami, zabijają lwiątka innych samców. Wtedy samice szybciej stają się płodne, dzięki temu samiec wcześniej może zalać formę i przekazać swe geny dalej.
Zgłoś
Pan Mularz 2012-08-28, 15:31 8
Życie. Mój znajomy kiedyś poznał pewną kobietę, jednak ta miała już potomstwo, więc kazał jej się go pozbyć i oddać do domu dziecka.
Zgłoś
bach 2012-08-28, 15:54
gdzie jest państwo, jak się dzieciom krzywda dzieje ?
Zgłoś
BongMan 2012-08-28, 16:23 3
Zrobi nowe, więc niby na jedno wychodzi, ale szkoda kotków...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Herkin13 2012-08-28, 18:33 3
Zastanawia mnie tylko czemu lwica nie broni swoich małych. Przecież, podobno jest ona silniejsza od lwa, dodać do tego motyw ataku i teoretycznie powina rozkurwić starego. Ale jak widać myle się, chyba , że składają się na to inne czynniki.
Zgłoś
antyzog 2012-08-28, 18:42
Małe do końca nie zdawały sobie sprawy z powagi sytuacji, zamiast spierdalać... może miały wyjebane, ten drugi to nie wiem czy się bronić próbował czy myślał że to zabawa? Bo gest uległości to na pewno nie był.
Zgłoś
DisHonoreD 2012-08-28, 18:47 1
taka zwierzeca wersja Madzi
Zgłoś
zmyslaw 2012-08-28, 18:51
1;30 - hehe myślał ze sie bedą bawic ;3
Zgłoś
laskaww 2012-08-28, 18:52
dobrze skurwiel zrobił, historia Simby pokazuje co się dzieje z tymi co odpalają im starych
Zgłoś
babycow 2012-08-28, 18:52
Wszystko przez sex... lew zabija swoje dzieci, by moc nadal bzykac sie z partnerka...
Zgłoś
Keepo 2012-08-28, 18:55 1
bach napisał/a:

gdzie jest państwo, jak się dzieciom krzywda dzieje ?

To afryka...

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów