lewacki frajer idzie siedzieć i udaje więźnia politycznego, wiecie co macie z nim zrobić - wszystko na mój koszt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
przykre to
Kurwa ja pierdole i teraz za te 3 miesiące darmowego spania, srania i wpierdalania zapłacimy my wszyscy. Komornik powinien odzyskać od tego ciecia koszty jego aresztu, skoro miał wybór.
Zbyniu razem z Dudą tym razem ułaskawią? W końcu jakiś inny margines uderzył parę razy psa podczas partyjnej manifestacji, został skazany, a teraz zbyniu chce by go ułaskawili. Więc jak tam kurwa jest, z tymi skazanymi za naruszenie cielesności? Blokada eksmisji kobiety na wózku jest be, ale już napaść na psa podczas zbieraniny z kolegami z partii ok?
Lewus powinien się cieszyć, że idzie do paki ponieważ odsiadka bardzo przypomina socjalizm wszystkie podstawowe potrzeby zapewnia państwo (nakarmią, upiorą zorganizują spacer na spacerniaku), pieniądze nie są tam potrzebne a gejowska miłość tam kwitnie
PS: Co lewuski sądzicie o Wenezueli która posiada jedne z największych złóż ropy na świecie a mimo to bankrutuje a jej obywatele przymierają głodem?
PS: Co lewuski sądzicie o Wenezueli która posiada jedne z największych złóż ropy na świecie a mimo to bankrutuje a jej obywatele przymierają głodem?
Taką mam beke z was zjeby sadolowe przez to że uważacie sie za prawicowców a część pewnie i za konserwatystów. XD
Jebać lewicę jebać prawicę liczy się tylko miłość, sex i rock and roll!! A teraz stulić ryje bo Hendrix zapodaje solówkę!
UczeńEdypa napisał/a:
Taką mam beke z was zjeby sadolowe przez to że uważacie sie za prawicowców a część pewnie i za konserwatystów. XD
To wypier... na forum Wyborczej z innymi ickami, wychwalać "bohatera lewicy". Co to woli iść siedzieć niż popracować.
Bo własność to własność.
Nie wyobrażam sobie że ktoś korzysta z mojego mieszkania i przestaje płacić, a ja nie mogę go wynająć, bo złodziej nie chce wyjść. Nie mogę spłacać przez to kredytu na drugie mieszkanie i je tracę. Ja jestem bezdomny a oni dalej mieszkają za darmo u mnie. Tak ma to wyglądać ? ? ?
Widzę tylko jeden wyjątek. Kamienica została prze UB/SBcje przejęta półlegalnie. W ramach sfałszowanych papierów itd. Tylko w tedy, ten człowiek miałby rację. Ale bardzo w to wątpię.
Co on kurwa z plecakiem ze stelazem poszedl do aresztu? Ja pierdole
HODOR napisał/a:
spisek żydo-banków i żydo-USA, które doprowadzając do bankructwa kraju chcą wykupić i położyć łapę na ich złożach nafty
Lewak czy nie ale postawił się w obronie słabszych więc polać mu.
Swoją drogą sprawa urąga elementarnym zasadom sprawiedliwości społecznej, bo kobieta jest ciężko chora, pozbawiona środków do życia i możliwości ich zdobywania, a nasz lewiatan wyjebia ją na bruk.
wiadomosci24.pl/artykul/eksmisja_schorowanej_kobiety_w_poznaniu_doszlo...
Zabawne, że większość komentarzy zarówno tu jak i w mediach dotyczy sytuacji tego gościa, a nie sytuacji tego małżeństwa. Ludzie to kurwy...
Swoją drogą sprawa urąga elementarnym zasadom sprawiedliwości społecznej, bo kobieta jest ciężko chora, pozbawiona środków do życia i możliwości ich zdobywania, a nasz lewiatan wyjebia ją na bruk.
wiadomosci24.pl/artykul/eksmisja_schorowanej_kobiety_w_poznaniu_doszlo...
Zabawne, że większość komentarzy zarówno tu jak i w mediach dotyczy sytuacji tego gościa, a nie sytuacji tego małżeństwa. Ludzie to kurwy...
facet mówi, że jest anarchistą, a wy go od lewaków wyzywacie
Zlot onr-owców onanistów tu widzę. Ciekawe jak wam kiedyś ktoś będzie chciał rodzinę na bruk wyjebać, czy też tak będziecie szczekać.
@Iguor duże piwo!
@Iguor duże piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów